1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín zase o krok blíže celkovému vítězství


Branky


0

Aktuální lídr soutěže Ševětín v tomto hracím kole zajížděl na hřiště Větřní, které už dokázalo potrápit leckterého svého soupeře. Ševětín však potvrdil roli favorita a domů si odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasný v režii hostů...

Lepší vstup do utkání určitě zaznamenali hosté ze Ševětína, kteří byli po celou první pětačtyřicetiminutovku zápasu aktivnějším a především fotbalovějším týmem. Domácím chyběl pohyb, větší důraz při napadání a nedařila se jim ani kombinace. První gól utkání viděli diváci v 16. minutě, kdy po kombinaci mezi Mohamedem a Hindym rozvlnil druhý jmenovaný síť za zády domácího brankáře Pavelky, 0:1. Hosté stále drželi více míč na svých kopačkách a odměnou jim byla druhá branka. Ta padla ve 30. minutě, kdy si mezi sebou vyměnili míč Petr Novotný s Radimem Novotným a celou akci zakončil Klapuš, 0:2. Hosté mohli své vedení v závěru první půle ještě stvrdit třetím gólem, ale Havlíček orazítkoval pouze tyč.

Domácí se dostali do hry, ale stačili pouze snížit...

Ve druhém poločase se domácím podařilo dostat do hry, k čemuž jim pomohli i hosté několika nepřesnostmi v rozehrávce. Příznivci domácích se mohli radovat v 62. minutě, kdy se o snížení stavu utkání na 1:2 postaral střelec Cifreund. Hosté však nehodlali o své vedení přijít a v 70. minutě se jim podařilo odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek, když svůj druhý přesný zásah po centru Radima Novotného zaznamenal Hindy. Ševětín mohl své vedení v samotném závěru zápasu ještě navýšit, ale střela střídajícího Lukáše Novotného skončila na břevně a skóre utkání už se neměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s prvním týmem tabulky jsme prohráli a musím uznat, že zaslouženě. Především v prvním poločase jsme úplně propadli. Chyběl nám pohyb, důraz, kvalitní přihrávka a soupeř nás ve všech směrech předčil. Druhá půle už byla z naší strany o něco lepší a bojovnější, ale proti zkušenému soupeři jako je Ševětín hrát jen jeden poločas nestačí. Prohráli jsme s prvním týmem, což není žádná ostuda, ale především s prvním poločasem určitě nemůžeme být spokojeni. Určitě máme na víc, než co jsme předvedli. Ale už se stalo, musíme si to vyříkat, potrénovat a jde se do finiše. O víkendu nás čeká zápas jara, kterým je derby s Kaplicí, kde musíme něco uhrát a prezentovat se jako jeden tým.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře, v 15. minutě Mohamed vysunul Hindyho , který vstřelil první branku 0:1. Pokračovali jsme ve slušné hře a ve 29. minutě po kombinaci Petr Novotný na Radima Novotného, který našel Klapuše, to bylo 0:2. Ještě do poločasu trefil Havlíček tyč. Ve druhém poločase jsme pustili domácí do hry. Několikrát jsme zkazili jednoduché přihrávky. Domácí v 61. minutě snížili na 1:2. Zápas rozhodl po centru Radima Novotného Hindy svou druhou brankou na 1:3. V závěru zápasu střídající Lukáš Novotný nastřelil břevno a domácí trefili tyč.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] , J. Skok [-] , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , M. Pils [-] (87. M. Jílek [-] ) , M. Dychtl [-] (63. P. Sikuta [-] )

SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] (79. L. Novotný [-] ) , M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] - P. Novotný [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] (87. J. Švejda [-] ) , T. Hindy [-] - J. Havlíček [-] , R. Novotný [-] (89. V. Šíma [-] )

ŽK: 55. R. Ludvík , 63. R. Novotný , 64. Z. Sváta .
Hráči zápasu: D. Klapuš , T. Hindy .
Místo: Větřní. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.