Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák nezvládl ani druhé českobudějovické derby


Branky


0

V minulém kole podlehli fotbalisté týmu SK Čtyři Dvory na svém hřišti Slavii a tento víkend je čekalo v pořadí druhé derby, když zavítali na půdu českobudějovické Lokomotivy. Ačkoliv hosté dvakrát vedli, z vítězství se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle...

Od úvodních minut se hra zdála být poměrně vyrovnaná a míč se přeléval ze strany na stranu. První velkou šanci měli hosté, když Klíma vyvezl míč středem hřiště, přihrál Staňkovi na hranici velkého vápna, ten posunul doprava na nabíhajícího Valtu, jehož zakončení ke vzdálenější tyči vykopl brankář Kuruc v pádu nad břevno. Domácí zahrozili z několika protiútoků a centrů ze stran, některé z nich hasila hostující obrana za pět minut dvanáct. Ve 21. minutě hry se skóre utkání měnilo poprvé. V souboji s obráncem Lokomotivy byl důraznější čtyrácký Maruška, vybojoval míč, dostal se do samostatného úniku a proměnil, 0:1. Za několik málo minut dostali hosté výhodu zahrávání přímého kopu z dobré palebné pozice, avšak Staňkovo technická střela orazítkovala pouze břevno a domácí v zápětí trestali. Po několika přihrávkách se dostal míč ke kopačkám Kamiše, ten vyslal z první tečovanou střelu na Vosejpkovu bránu a míč zapadl za pravou tyč, 1:1. Bylo tedy vyrovnáno a oba týmy se snažily strnout vedení na svou stranu. Hosté si vypracovali několik dobrých šancí, ale bohužel pro ně, poněkud pokulhávala finální přihrávka. Na druhé straně byli domácí také nebezpeční, což jim částečně usnadňoval i soupeř svým lehkovážným bráněním. Ani na jedné straně již ve zbývajících minutách prvního poločasu gól k vidění ale nebyl.

Ani podruhé hosté své vedení neudrželi...

Druhý poločas začal obdobně jako ten první a hosté šli znovu do vedení, když se v 50. minutě prokombinovali až do vápna, Klíma přihrál před vybíhajícím gólmanem Kurucem před prázdnou bránu Příhodovi a ten již se zakončením neměl problém, 1:2. Znovu to však netrvalo dlouho a domácí znovu přispěchali s vyrovnáním. V 58. minutě z přímého kopu ze vzdálenosti zhruba 30. metrů vymetl pavučiny v šibenici kapitán domácích Hostek, 2:2. Hra hostí začala být plná nepřesností, domácí se dostávali do nebezpečných šancí a nakonec jednu z nich i využili. V 67. minutě strhl vedení na stranu Lokomotivy Květoun, když po narážečce se spoluhráčem poslal míč nekompromisně do sítě z hranice malého vápna, 3:2. Čtyrák se po tomto gólu snažil o vyrovnání, ale byla to snaha spíše platonická. V 90. minutě domácí rozhodli definitivně. Poté, co se hosté dopustili zbytečné ztráty míče ve středu hřiště, se řítil Navrátil sám na brankáře, kterého se zbavil kličkou a pohodlně poslal míč do prázdné brány, 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Opakoval se scénář ze zápasu se Slávií. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a ujali se vedení, poté jsme opět přestali hrát a soupeř vyrovnal. Na začátku druhé půle se nám podařilo jít znovu do vedení, ale znovu jsme si asi začali myslet, že půjde všechno samo a soupeř nás přesvědčil o opaku.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] (57. D. Malý [-] ) - S. Nechuta [-] , D. Hostek [-] , T. Choutka [-] , J. Květoun [-] (69. Z. Marek [-] ) - O. Jánošík [-] (58. V. Mareš [-] ) - L. Nebor [-] (54. F. Navrátil [-] ) , R. Čapek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - P. Salva [-] , Z. Kuna [-] (72. V. Slepička [-] ) , M. Staněk [-] , P. Váňa [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] (67. P. Sobolík [-] ) , P. Janeček [-] , V. Tlachač [-] , M. Klíma [-] (82. M. Fatura [-] )

ŽK: 84. Z. Marek , 90. F. Navrátil - M. Klíma , 51. D. Maruška .
Hráči zápasu: D. Hostek , J. Květoun .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přibyl Jan - ČMUCHA Karel, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.