J. Stegbauer 67. (p.)
V. Mráz 82.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrčina neudržela vedení, blíže záchraně má teď Újezd


Branky


67. J. Stegbauer (p.) , 82. V. Mráz - 8. M. Bednář
0

Hostující celek poslal do vedení v 8. minutě Bednář. Kameňáku ale patřila druhá půle - nejprve vyrovnal Stegbauer z penalty a domácí příznivce rozradostnil osm minut před koncem Mráz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd nezačal dobře

Horní Planá šla v důležitém záchranařském souboji do vedení v 8. minutě po samostatné akci Bednáře. Ten utekl po lajně, stáhl si míč na penaltu a uspěl střelou do protilehlého rohu, Kvasnička byl bez šance - 0:1. Domácí se tímto okamžikem dostali do herního útlumu, nedařilo se jim vymyslet žádnou nebezpečnou akci, Truhlář za celý poločas likvidioval jen jednu jednoduchou střelu.

Hostům docházely síly

Ve druhém poločase pustil pro zranění do domácí brány Kvasnička Dudáka, do hry šel i Mráz, který hrál v druhém dějství důležitý part. Horní Planá přijela jen s jedenácti hráči a zákonitě jí docházel ve druhé půli dech, domácí tlak nabýval každou minutou na síle. A nakonec Kameňák spasila penaltová situace, kdy byl jako nedovolený posouzený Švábirtův zákrok na pronikajícího Mráze, který si píchl míč mezi beky. A důležitou situaci si vzal na starost nejzkušenější újezdský hráč, Stegbauer. Tradičně uspěl a bylo to 1:1. A domácí nakonec urvali všechny body, když se prosadil Mráz. Prokop zatáhl míč po levé straně a našel Bělohlava, ten se ke střele ještě neodhodlal, a tak vyzval Mráze. Ten se uvolnil krátkou kličkou a technickou střelou do šibenice uspěl - 2:1. Horní Planá měla v druhé půli tři nadějné příležitosti, ale Kameňák podržel brankář Dudák. Kamenný Újezd tak poskočil ze sestupových příček, naopak Horní Planá zůstala přikovaná u dna a bude to mít v závěru hodně složité. Nic ale není hotovo, sestupové boje budou ještě pořádně napínavé...



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): "Bylo to oboustranně nervózní, šlo o hodně. Tradičně jsme špatně začali, to nás dostalo ještě víc do kolen, v prvním poločase jsme se absolutně nedokázali prosadit, byli jsme neškodní. V poločase jsme si k tomu něco důrazně řekli. Plané ve druhé půli docházely síly, my jsme naopak hru oživili, prostřídali jsme a dostali se do tlaku. Z toho rezultovaly dvě naše branky a nakonec jsme, musím říct se štěstím, vyhráli. Penalta byla v mých očích stoprocentní. Dál to bude napínavé, máme jeden bod náskoku na sestup a žádné lehké soupeře před sebou. Jedeme teď do Zlivi, která také hraje o všechno. Zdaleka není vyhráno, musíme hodně máknout a oproti dnešnímu zápasu se i hodně zlepšit, protože to z naší strany zdaleka nebylo ideální. Kluci jsou mladí, nemají moc zkušeností, ale mrzí mě, že se bojí vzít na sebe zodpovědnost, bojí se jít jeden na jednoho a místo toho se alibisticky zbavují míče, zastavují se rychlé protiútoky. Na tom musíme zapracovat. Pochválím Stegbauera a Bělohlava ve střední záloze, kteří odvedli těžkou práci. Zachytal ve druhé půli i Dudák."

TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): "Byl to vyrovnaný zápas, šli jsme celkem brzy do vedení, ale bohužel v druhém poločase nám docházely síly. Kameňák tlačil, my už se jen bránili, nějaký útok už jsme podnikli jen sporadicky. Dvě tři šance jsme měli, ale jinak jsme byli v defenzivě. Odešli jsme fyzicky, bylo nás jedenáct, nesešli jsme, na střídačce jen jeden hráč po operaci kolene, který byl připraven nastoupit pro případ, abychom nedohrávali v deseti."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] (46. V. Mráz [-] ) - D. Průdek [-] , O. Samek [-] , M. Sládek [-] , P. Petkov [-] - T. Chromý [-] (77. J. Nejedlý [-] ) , O. Bělohlav [-] , L. Fousek [-] (50. J. Havlíček [-] ) , J. Stegbauer [-] - V. Kotalík [-] (46. J. Dudák [-] ) , A. Prokop [-] (89. F. Holub [-] ) -

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , M. Kordík [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] , D. Kastenmajer [-] , T. Klik [-] , M. Bednář [-] , J. Oškrda [-] , F. Švábirt [-] , L. Parai [-]

ŽK: 19. M. Kordík , 62. F. Švábirt , 72. A. Kvasnička .
Hráči zápasu: J. Stegbauer , J. Dudák , O. Bělohlav .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Žurek Roman - BRYCH Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.