Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Totální debakl! Malšice nastřílely Záhoří tucet branek


Branky


0

Něco takového se opravdu jen tak nevidí. Zápas týmů bojujích o udržení měl průběh, který asi nikdo nečekal. Malšice totálně dominovaly od začátku utkání a nakonec se do sítě Záhoří trefily dvanáctkrát! Hosté se neprosadili ani jednou a skóre se tak zastavilo na číslech 12:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli a byl konec

Ačkoliv skóre vyznívá jednostranně, první velkou šanci si připravilo Záhoří. Jenže samostatný únik na Lutovského zakončil hostující útočník pouze střelou do gólmana domácích. První branka tak padla na druhé straně, ale ta ještě kvůli ofsajdu uznána nebyla. Ve dvanácté minutě už ale padla regulérní branka. Švec rozehrál nakrátko roh s Klocem, který odcentroval na zadní tyč, kde v těžké situaci vrátil míč před branku Neužil. Na správném místě stál David Čech, který poslal hlavou míč do prázdné branky. O minutu později už to bylo o dvě branky. Roztočil uvolnil Davida Neužila a ten krásnou střelou na zadní tyč rozradostnil domácí fanoušky podruhé. Poté si oba hráči pozice vyměnili, když Neužil uvolnil Roztočila, ale ten trefil pouze hostujícího brankáře Řeřichu. Třetí branka padla ve dvacáté minutě. Neužil vyslal do úniku Václava Kráma, který obešel i gólmana a pohodlně do prázdné branky zvýšil už na 3:0. To byl zlomový moment zápasu. Hosté na vše rezignovali a malšičtí fotbalisté měli jednu šanci za druhou. Jenže Čech trefil tyč a Starý v dobré pozici hlavičkoval nad branku. Přišla 37. minuta a gól číslo čtyři. Neužil našel na malém vápně Václava Kráma, který zvýšil na rozdíl čtyř branek. Poločasové skóre završil za další čtyři minuty David Čech. Jeho střela z vápna skončila až za zády Řeřichy.

V druhé půli přidali domácí dalších sedm branek

Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil. Po šesti odehraných minutách poslal Neužil další pěknou přihrávku, tentokrát na domácí legendu Pavla Kozáka, který lobem završil půltucet branek. O dalších šest minut později bylo na domácí střídačce ještě veseleji. POkud to tedy ještě vůbec šlo. Svou druhou branku v zápase přidal Pavel Kozák. Na 8:0 mohl zvýšit mladíček Roztočil, ale v první šanci trefil hostujícího gólmana a při následné dorážce branku vůbec netrefil. Přesto se skóre opět měnilo. V 62. minutě vystřelil Neužil, Řeřicha vyrazil pouze před sebe, kde stál David Čech a ten tak zkompletoval hattrick. Devátou branku přidal další benjamínek týmu. Ondřej Švadlenka využila další skvělou přihrávku Neužila a v pohodě doklepl míč do prázdné branky. Zajímavostí je, že Švadlenka je od 35 let mladší, než jiný malšický střelec Kozák. Skóre zakulatil nováček v domácím dresu Filip Novotný. Ten využil dobré práce Kozáka a byla z toho další branka do prádné kasy. Malšice dokonce vystřídaly i gólmana Lutovského a zápas tak dochytal útočník Starý. Domácí přesto přidali další dvě branky. Po akci Kozáka se prosadil Jiří Stejskal a poslední branku dal stoper David Chvosta, který postupoval s Kozákem sám na branku a po přihrávce svého staršího kolegy pohodlně doklepl míč do branky. Malšice tak zničily Záhoří 12:0 a přiblížily se záchraně.



Ohlasy k zápasu


TJ Malšice
Michal Švec (záložník): Jednoznačná partie, ve které hosté kladli odpor jen do třetí branky. Poté už se řešila pouze výše skóre.




Sestavy


TJ Malšice
V. Lutovský [-] (76. V. Švec [-] ) , K. Starý [-] - O. Roztočil [-] , V. Krám [-] (46. F. Novotný [-] ) , M. Švec [-] (46. P. Kozák [-] ) , J. Stejskal [-] , D. Čech [-] (63. O. Švadlenka [-] ) , M. Tůma [-] , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-] , R. Kloc [-] (46. J. Krám [-] )

TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - J. Volf [-] , M. Hendrych [-] , M. Kvěch [-] , M. Zoch [-] - S. Zoch [-] , Š. Krejčiřík [-] , P. Ciboch [-] (37. V. Hauser [-] ) , R. Machatý [-] - T. Blažek [-] - D. Sochor [-]

ŽK: 75. D. Chvosta - 4. R. Machatý , 12. S. Zoch , 75. Š. Krejčiřík .
Místo: Malšice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KREJNÍK Petr, SMETANA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.