1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice překvapivě nestačily na Borovany


Branky


83. R. Sevelda - 18. A. Fencl , 24. B. Němec
0
Borovany proměnily šance a pohlídaly si cennou výhru v Třeběticích
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Úvod zápasu nenaznačoval, že by se mělo dít něco mimořádného a vyjímečného. A to až do 18. minuty kdy při prvním útoku hostů využil drobných zmatků v obraně Fencl, 0:1. Třebětice si tak tak stačily uvědomit závažnost situace, když po dalších 6ti minutách hry přetavil ve druhý gól centr navrátilce Pilečka hlavou Němec, 0:2. Domácí měli spíše náznaky šancí než vyložené příležitosti. Borovany tak v první půli uštědřili Třeběticím lekci z efektivity, když ze tří šancí dokázaly dvě proměnit. Do kabin se tak překvapivě odcházelo za stavu 0:2.

Domácí jen korigovali

   Ve druhém poločase se hosté snažili nadějný výsledek ubránit a domácí tak působili opticky lepší. Přesto dvakrát zazvonila tyčka domácí branky. Po přímáku Piláta k tomu musel zákrokem přispět gólman Nedoma. Třebětice dokázaly necelých 10 minut před koncem zápasu snížit. To se dostal balon vzduchem k Seveldovi jenž pak z nějakých jedenácti metrů neměl se zakončením výraznější problém. Sevelda se poté dokázal dostat i do další nadějné šance, ale stejně jako Švarc neuspěl. Borovany uhájily výhru a budou chtít tři body z venku potvrdit v příštím kole na domácím hřišti s Chlumem jenž dnes doma totálně propadl. Třebětice čeká další ze soupeřů bojujících o záchranu a čeká je dlouhá cesta do Stropnice.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Zřejmě jsme si napůl mysleli, že se Borovany porazí sami což se nestalo. V závěru jsme se snažili alespoň o vyrovnání, ale dneska nám prostě nebylo souzeno a prohráli jsme zaslouženě. Soupeř nám dal ze třech brejků dva góly a ve druhé půli už svůj náskok bez zásadních problémů udržel. Pokud bych měl dneska někoho pochválit byl to asi střídající Vojtěch Bastl, který naší hru oživil.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( trenér hosté ): Odehráli jsme velice kvalitní utkání pokud budeme takto pokračovat neměli bychom mít strach o záchranu v soutěži. Hned z prvního útoku jsme vstřelili branku a za šest minut druhou. Ve druhé půli nás domácí zatlačili a my trefili ještě dvě tyčky. Pochvalu zaslouží celé mužstvo. Na stoperu hrál dobře Anton a vynikající byl Pileček jenž se vrátil do sestavy po zranění.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Nedoma [-] - V. Novák [-] (53. V. Bastl [-] ) , V. Zejda [-] , J. Habr [-] , P. Bastl [-] - T. Chvátal [-] , B. Novák [-] , P. Švarc [-] , P. Kelbler [-] (76. S. Habr [-] ) - V. Habr [-] , R. Sevelda [-] -

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - J. Anton [-] , M. Plachta [-] , R. Malík [-] , J. Brenner [-] - M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] (80. D. Babka [-] ) , B. Němec [-] - A. Fencl [-] (65. R. Chrástka [-] ) , J. Čermák [-] (90. D. Janeček [-] ) -

ŽK: 90. J. Habr - 51. J. Anton , 73. J. Čermák , 80. V. Pileček .
Hráči zápasu: V. Bastl - J. Anton , V. Pileček .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - ERNST Martin, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.