3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko porazilo Třebětice


Branky


0
Bukovsko dalo v deseti dva góly a vyhrálo nad Třeběticemi 3:1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   Bukovsko vstoupilo do zápasu s větší chutí. Ale Třebětice zanedlouho zabraly a hru vyrovnaly. Přesto první poločas mnoho velkých šancí nenabídl. Hosté navíc museli vinou zranění sáhnout v úvodním dějství hned ke dvěma střídáním. V obou byl Jan Chvátal jenž nejprve v 16. minutě nahradil Jiřího Habra a ve 39. minutě své místo přepustil Martinu Havlíkovi. Diváci se gólu dočkali jen pár minut před závěrem půle. To se Chochol dokázal prosadit přes obránce a zakončil střelou pod břevno, 1:0.  

Dva góly v oslebení rozhodly

   Druhý poločas zahájili hosté s odhodláním nepříznivý stav zvrátit. Na hřišti byli lepším týmem, ale jejich šance končily převáženě u velkého čtverce domácího týmu. Třebětice se dočkaly vyrovnání v 63. minutě. Vojtěch Habr vystřelil a po několika odrazech se jeho pokus dostal k Vojtěchovi Novákovi jenž vyrovnal, 1:1. O tři minuty později šlo Bukovsko do deseti. Kapitán Mach se nedokázal zdržet komentáře směrem k rozhodčímu Šplíchalovi a stejně jako za faul v prvním poločase uviděl z jeho rukou žlutou a tentokrát i červenou kartu. Domácí to ovšem nepoložilo. Čtvrt hodiny před koncem pláchl po lajně Cihla nacentroval a Ondřej Kokeš hlavou vrátil Bukovsku vedení, 2:1. V samém závěru ještě výhru pojistil ranou z úhlu Venčovský, 3:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Začali jsme ofenzivně, ale hosté pak také vystrčili růžky a v záložní řadě byli lepší. Druhou půli začali hosté s chutí a přehrávali nás. V deseti jsme se semkli a začali více bojovat. Podržel nás také náhradní gólman Vítek a pochvalu zaslouží náš útok. Na mužstvu bylo bohužel znát, že nebyla tvrdá zimní příprava a chyběla fyzička.

FK Sokol Třebětice
Pavel Bastl ( hráč hosté ): První poločas byl vyrovnaný a moc šancí jsme neměli. Domácí dali ze dvou brejků jeden gól. Navíc jsme se museli vypořádat se střídáním. Druhý poločas jsme byli lepší, ale Bukovsko dvakrát uteklo a dalo nám dva góly. Víc než ztráta bodů mě mrzí to, že jsme přišli o dva hráče. S jedním jsme museli dokonce na pohotovost. Pozitivně musím hodnotit výkon rozhodčích.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , O. Kokeš [-] , T. Pour [-] - J. Vlach [-] , T. Venčovský [-] , R. Mach [-] , F. Cihla [-] (90. L. Malecha [-] ) - L. Chochol [-] (75. J. Vomáčka [-] ) , R. Kokeš [-] (90. J. Cihla [-] )

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Zejda [-] , J. Habr [-] (16. J. Chvátal [-] ) , P. Bastl [-] , V. Novák [-] - P. Švarc [-] , B. Novák [-] , T. Chvátal [-] (87. P. Kelbler [-] ) , V. Habr [-] , V. Bastl [-] - R. Sevelda [-]

ŽK: 11. O. Kokeš , 19. J. Klika , 24. R. Mach - 65. M. Havlík , 87. V. Habr . ČK: 66. R. Mach .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šplíchal David - HNILIČKA Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.