Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov potrénoval s Chlumem


Branky


15. J. Kándl , 22. P. Kandl , 38. P. Kandl , 40. P. Shýbal , 43. J. Kándl , 58. J. Kándl , 68. P. Shýbal , 70. J. Kándl , 87. L. Mlýnek , 88. L. Mlýnek
0
Na lišovské střelnici si fanoušci zakřičeli "Deset"
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůra do šatny

   Chlum musel doufat, že stejně jako na podzim uhraje s Lišovem bod a zajistí si tím definitivní záchranu v soutěži. Ovšem snad hned od úvodního hvizdu visel bod pro hosty až příliš vysoko. Po čtvrt hodině vstřelil první a zároveň i vítězný gól střelec zápasu Jan Kándl, 1:0. Ve 22. minutě zvyšoval Petr Kandl na 2:0. V závěru poločasu zasadil Lišov Chlumu tvrdý direkt. Ve 38. minutě ho odstartoval svým druhým gólem Petr Kandl, 3:0. Dvě minuty nato skóroval Shýbal a bylo to už 4:0. Nepopulárního bůra pro hosty završil chvíli před přestávkou Jan Kándl, 5:0. 

Stejný příděl i ve druhé půli

   Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a prakticky i se stejným scénářem. Lišov si vytvářel šance a navyšoval dál drtivé skoré. S přibývajícím náskokem se do ofenzivy zapojovali snad všichni domácí a každý si chtěl dát gól. Po necelé hodině hry zkompletoval hattrick Jan Kándl gólem na 6:0. V 68. minutě se mezi střelce zapsal znovu Shýbal a posunul ukazatel skóre na 7:0. O dvě minuty později se 4. gólem v zápase prezentoval Jan Kándl, 8:0. V 87. a 88. minutě dokončil destrukci Chlumu Lukáš Mlýnek a upravil postupně až na 10:0. To je pro hosty velká rána, ale vzhledem k tomu, že Velenice jejich zaváhání nevyužily, Chlum zůstává v 1. B třídě i pro příští sezónu. 


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Výsledek napovídá tomu, že od začátku do konce jsme měli zápas pod kontrolou. Byli jsme fotbalovější, měli šance a dokázali je proměňovat a mohli vyhrát i větším rozdílem. Dobře zahrál Dan Bouchal, kdy všichni útočili a on podal zodpovědný výkon a jako střední záložník byl i vzadu. Za celou sezónu bych chtěl poděkovat fanouškům! Máme pár skalních, kteří s námi jezdí třeba i do Třebětic a všechny dálky. Velké díky, že jsou s námi a, že jezdí i ven.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva hosté ): V rozhodujícím zápase sezóny kdy potřebujeme bod se hráči zachovali, tak jak se zachovali a prohráli jsme 10:0. I proto nebudu tento zápas vůbec komentovat.



Sestavy


SK Lišov
L. Beneda [-] - J. Beneda [-] (79. O. Grech [-] ) , D. Mlýnek [-] , J. Beneda ml. [-] , P. Shýbal [-] - O. Mach [-] (46. M. Murčo [-] ) , M. Werner [-] (71. M. Formánek [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] - P. Kandl [-] , L. Mlýnek [-] -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Kamenický [-] , J. Matoušek [-] (35. J. Hájek [-] ) , T. Smetana [-] , P. Eliáš [-] (5. M. Němeček [-] ) - J. Březina [-] , M. Kotil [-] , J. Flaška [-] - M. Smrž [-] , M. Bednář [-] , D. Míka [-] -

ŽK: 35. P. Shýbal , 74. D. Mlýnek - 41. J. Flaška .
Hráči zápasu: D. Bouchal .
Místo: Lišov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KLIMEŠ Jiří, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.