Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 14:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice podlehly Březině


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Futsal Milovice
Lukáš Řezníček - hrající trenér: Odjeli jsem na zápas s pěti hráči a tím pádem bez možnosti střídání, dostali jsme ze začátku utkání 3 hloupé góly. V druhém poločase jsme dokázali soupeře zmáčknout, výborně jsme hráli powerplay, ale neproměnili jsme tři stoprocentní šance. Dále jsme dali 4 tyče a jejich gólmana jsme několikrát trefili z metru před bránou. Kdyby jsme měli jednoho hráče na střídání, tak věřím, že jsme bodovali. V 5 hráčích bez možnosti střídání se celý zápas nedá odehrát ve větším tempu. V příštím kole nás čeká dvojzápas s FK Hattrick MB a Nakaši MB, určitě odjedeme na dvojzápas v silnější sestavě a věřím, že přivezeme do Milovic body.

Betonáři Březina
Josef Šrytr - hráč: Tento zápas začal z mého pohledu celkem v pomalém tempu Futsal Milovice hráli zataženě a tudíž obrana měla celkem klid na rozehrávku, bylo to dané tim, zže soupeř neměl za koho střídat. Byla jen otázka času,kdy se náš kvalitní útok prosadí. Netrvalo dlouho a šli jsme do celkem slušného vedeni 3:0. Určitě bych vyzdvihl gól gólmana přes cele hřiště, který pomohl uklidnit hru. Soupeř nic nevzdával a v druhém poločase hrál víc než 10 minut powerplay, z mého pohledu nebyla až tak úspěšná, jelikož za tu dobu vstřelili pouze jeden gól. Byla úspěšná spíše proto, že jsme měli velmi brzy 5 akumulovanych faulu a hrozily trestné kopy. V power play přišly i dvě ztráty, které jsme golově potrestali a tak jsme mohli slavit druhou výhru ze dvou zápasu.



Sestavy


Futsal Milovice
L. Šlambor [-] - J. Krátký [-] , J. Krátký [-] , D. Isailovivič [-] - L. Řezníček [-]

Betonáři Březina
T. Karásek [-] - M. Fanta [-] , J. Gallik [-] , J. Lauryn [-] , J. Pavlíček [-] - P. Musil [-] , S. Šimek [-] , J. Šrytr [-] , M. Vít [-]

Hráči zápasu: J. Krátký .
Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku