Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 19:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malibu s přehledem zvítezilo


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Malibu MB B
Roman Dvořáček - trenér: V tomto duelu jsme byli favorité a svou roli jsme potvrdili. Na můj vkus jsme se dlouho nedokázali dostat do tempa a soupeř s námi dokázal držet krok témeř skoro cely první poločas, který skončil výsledkem 3:1 pro nás. Do druhé půle jsme šli s cílem zvýšit tempo hry a napadat soupeře okamžitě po rozehrani . To se nám dařilo,soupeř více chyboval a my začali chyby trestat. Místy jsme se nechali strhnout hrou a dovolili soupeři darovat poměrně laciné góly. Nesmíme usnou na vavřínech za jakéhokoliv stravu a makat do poslední vteřiny. Proti silnějšímu soupeři se nám prave taková chvíle muze stát osudnou a rozhodnout o celém utkání. Tohle utkání jsme zvládli v poměru 12:5 a povinné body máme. Nicméně na soupeři je vidět chut, ze chtějí hrát a i kvalita tohoto mužstva se zvedá jako kvalita cele teto soutěže.



Sestavy


Bang MB
J. Tlášek [-] - J. Londrin [-] , P. Cihlář [-] , J. Kořínek [-] - D. Dvorský [-] , L. Macek [-] , M. Rys [-]

FC Malibu MB B
A. Malík [-] , J. Kroupa [-] - M. Leskovjan [-] , J. Javůrek [-] , V. Kohnhäuser [-] , M. Dvořáček [-] - J. Maryška [-] , J. Volf [-] , J. Čermák [-] , L. Kendík [-] , P. Matouš [-]

Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku