4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny rozstřílely béčko Táborska, dvakrát zamířil přesně Melechovský


Branky


0

Dva góly v první půli, dva v druhé, vždy za záda stejného brankáře. Jirny prožily podařený zápas a zabraly tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (pro viktoriejirny.cz): "Jedná se o zasloužené vítězství, poctivě odpracované od všech hráčů. První poločas jsme až na pár momentů byli aktivnější, měli jsme většinu odražených míčů, soupeře jsme nepustili do hry, vytvářeli jsme si šance a vstřelili dvě branky. Hru jsme měli pod kontrolou zhruba do 70. minuty. Potom se nám již tolik nedařilo podržet déle míč, při kombinacích soupeře jsme byli později v soubojích a soupeře jsme pustili více do hry, ovšem to jsme již vedli o tři branky. Přesto jsme dokázali vstřelit 4. branku a utkání jsme bez problémů zvládli."

FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (pro fctaborsko.cz): „V Jirnech jsem nečekal nic jednoduchého, ale skutečnost předčila má očekávání. Domácí nám chtěli vrátit drtivou porážku 1:6 z prvního zápasu. Udělali proto opravdu, ale opravdu všechno. Bohužel i my jsme k tomu přispěli a svým bázlivým výkonem to soupeři z části usnadnili. A tak to dopadlo takto. Musíme se z toho oklepat, poučit se a příští týden zvítězit.“



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Parys [-] , M. Šťastný [-] , L. Hruška [-] (42. V. Pokorný [-] ) , M. Čepelák [-] - T. Dubský [-] , O. Kejha [-] , P. Vandas [-] (81. J. Nevařil [-] ) , F. Škorvánek [-] (82. F. Awuku [-] ) - J. Vondráček [-] (88. M. Sluka [-] ) , A. Melechovský [-] (87. D. Remeš [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Brych [-] - O. Běloušek [-] , J. Smetana [-] , J. Škarda [-] , M. Novák [-] (62. V. Bouška [-] ) - M. Kučera [-] , P. Pilík [-] (78. P. Nohava [-] ) , T. Valenta [-] (76. J. Rabiňák [-] ) , L. Turek [-] - B. Dordič [-] (67. J. Peterka [-] ) , D. Surmaj [-] (59. J. Stoszek [-] )

ŽK: 56. M. Parys , 67. V. Pokorný - 44. T. Valenta .
Hráči zápasu: A. Melechovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.