L. Batka 67.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice se s rezervou Táborska rozešly smírně


Branky


0

Ve Štěchovicích se diváci gólů dočkali až ve druhém poločase, kdy se prosadili Batka s Nešickým a přisoudili svým týmům bod za remízu. V následném rozstřelu se usmála štěstěna na domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólu

Štěchovičtí fotbalisté na nic nečekali a hned ve třetí minutě mohli otevřít skóre. Vernerův přímý kop nejprve dokázali hosté odvrátit, o pár vteřin později ale Batka šikovně vypíchl balón a poslal svůj tým do rychlého protiútoku, Košatova střela skončila jen v rukavicích gólmana Brycha! V 10. minutě zahrozili domácí z rohového kopu, Švejdovo zakončení na zadní tyči znovu našlo jen dobře postaveného Brycha.

 

O tři minuty později mohli neproměněné šance trestat Táborští, konkrétně Surmaj. Ten ale ve stoprocentní šanci z malého vápna netrefil bránu! Většina akcí Táborska byla vedena po levé straně přes Rabiňáka, s nímž měl spoustu práce Novák. Ve 24. minutě zahrozili znovu domácí fotbalisté, po Batkově skvělém pasu vystřelil nepřesně Kraus.

 

Po půlhodině hry se hostující Brych vytáhl po zakončení Pavlíka a ukázal, že dnes je v opravdu slušné formě. Do konce poločasu se ještě nepřesným pokusem prezentoval Batka, jemuž na druhém konci hřiště odpověděl tečovanou ranou Froněk, v prvním poločase diváci gól ale neviděli. 

Na Batku zareagoval Nešický

V 50. minutě se nepříjemná věc přihodila Froňkovi, když nepříjemně dopadl po souboji přímo na loket a se zraněním musel střídat. Úvodních dvacet minut druhého poločasu nabídlo akorát tak hodně nepřesností bez jakýchkoliv šancí, pak však domácí udeřili.

 

V 67. minutě rozehrál Košata rohový kop a Lukáš Batka se trefil přesně k tyči. Rezerva Táborska odpověděla zvýšenou aktivitou a hnala se za vyrovnáním. Sňozík však zasahovat nemusel až na jeden pokus Turka mířící k tyči. Jedenáct minut před koncem se povedlo hostům skórovat, když se z ostrého úhlu prosadil Aleš Nešický

Druhý bod pro Štěchovice

Zbytek základní hrací doby nic zásadního nenabídl, a tak se šlo do penalt. V nich zklamali hostující Nohava s Nešickým, za Štěchovice uspěli všichni exekutoři. Druhý bod tak zůstal na domácím hřišti.

 

Foto: fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Vedoucí K. Holesta: „Myslím si, že to byl dnes oboustranně hodně kvalitní zápas. Hosté přijeli posilněni o několik hráčů z A-týmu, z čehož jsme měli respekt. Diváci mohli vidět hodně dobrý zápas nahoru dolů, šance se střídaly před oběma brankami. Došlo ke spravedlivé remíze, v penaltách jsme byli šťastnější my. Nikdo z našich nezklamal, všichni podali hodně dobrý výkon. Pokud bych měl vybrat našeho nejlepšího hráče, tak pravého záložníka Tomáše Pavlíka.“

FC MAS Táborsko B
Trenér J. Pleticha: „Naprosto vyrovnaný zápas. V první půli jsme byli o něco lepší než domácí, ve druhém poločase naopak. Celkově remíza asi zasloužená. Nejvíce se zápas povedl záložníkovi Nešickému.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Busta [-] , M. Švejda [-] , J. Košata [-] , F. Novák [-] - M. Verner [-] , L. Jakobovský [-] , T. Pavlík [-] (90. M. Soukup [-] ) - L. Batka [-] (82. A. Drina [-] ) - A. Kraus [-] (76. P. Borkovec [-] ) , S. Hřebeček [-] (63. R. Hajdarevič [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Brych [-] - D. Surmaj [-] (60. J. Peterka [-] ) , Z. Linhart [-] , T. Froněk [-] (51. L. Turek [-] ) , A. Nešický [-] , J. Rabiňák [-] , J. Škarda [-] , B. Dordič [-] (80. J. Vavřina [-] ) , I. Traore [-] (70. M. Rabiňák [-] ) , P. Nohava [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 88. L. Jakobovský - 16. J. Škarda , 53. J. Rabiňák .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.