1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lukáš Batka vystřelil Štěchovicím tři body


Branky


69. P. Šourek - 33. F. Busta , 62. L. Batka
1

Přestože byl domácí Kolín o něco lepším týmem, hostující Štěchovice si odvezly plný počet bodů. O výhře Středočechů rozhodl svým gólem Lukáš Batka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do druhé půle si hosté nesli jednobrankový náskok

Duel dvou týmů ze středu tabulky neměl jasného favorita. Středočeské Štěchovice naplno nebodovaly už sedm zápasů v řadě, v minulém utkání neudržely dvoubrankové vedení nad Převýšovem. Ani domácí Kolín v poslední době nehrál v ideální formě, z posledních sedmi utkání bodoval pouze dvakrát.  

Poklidný úvod utkání šance nenabízel, hrál se vyrovnaný fotbal. První šance přišla až po půl hodině hry. Fuskův centr se odrazil k Šimečkovi, který vypálil tvrdou ránu. Sňozík s vypětím všech sil vyrazil míč na břevno. Na druhé straně se Štěchovicím podařilo prosadit se z přímého kopu. Míč se odrazil k Filipu Bustovi, který prostřelil domácího brankáře – 0:1. Srovnat mohl z přímého kopu Nešpor, jenže zkušený brankář Sňozík jeho dobrou střelu vyrazil.

Batkův gól rozhodl o třech bodech pro Štěchovice

Oživit hru Kolína měl po půli střídající David Brunclík, jenž hrával za Mladou Boleslav nebo oslavil s Dynamem postup do nejvyšší soutěže. Byly to ovšem znovu Štěchovice, kdo se radoval z druhé branky v zápase. Po rychlém brejku se prosadil Lukáš Batka0:2. S rychlým snížením přispěchal Petr Šourek – 1:2. Jenže to bylo ze strany Středočechů vše. Konec utkání si Štěchovice zkušeně pohlídaly a připsaly si tři body. Za zdržování hry ještě dostal žlutou brankář Sňozík, ale to jeho ani jeho spoluhráče nemuselo vůbec mrzet. 

 

Foto: Jan Kobzan, Tomáš Bauer/www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "Přestože jsme celý zápas útočili do zkonsolidované obrany, vytvořili jsme si pět šest gólových situací. Soupeř se bohužel dvakrát utrhl do brejku a trestal, udělil nám lekci z produktivity."

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Bylo to z naší strany velmi bojovný, obětavý výkon, měli jsme i trochu štěstí, kdy nás zachránilo v první půli břevno, ve druhé se domácí dostali do dvou solidních příležitostí, které naštěstí neproměnili. Myslím ale, že za to, co kluci na hranici svých možností předvedli, jsme si body za nesmírnou bojovnost i zasloužili, jsou pro nás hodně důležité. Domácí tým hrál možná techničtější fotbal, ale možná právě na to ve finále doplatil. Nejlepším hráčem byl stoper Filip Busta, který neprohrál jediný hlavičkový souboj, byl pilířem obrany a vstřelil i úvodní gól zápasu."



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - P. Němeček [-] (46. D. Brunclík [-] ) , P. Šourek [-] , D. Fusek [-] , M. Kouřil [-] , V. Hron [-] , V. Šimeček [-] , J. Kučera [-] , J. Štoček [-] , D. Veselý [-] , D. Nešpor [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Busta [-] - L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (89. R. Hajdarevič [-] ) , A. Kraus [-] , F. Novák [-] , L. Batka [-] (87. T. Synek [-] ) , S. Hřebeček [-] (70. P. Borkovec [-] ) , M. Říha [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-]

ŽK: 45. V. Šimeček , 62. P. Šourek - 34. L. Maršálek , 41. F. Busta , 77. P. Borkovec , 90. R. Sňozík .
Hráči zápasu: F. Busta .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 22:00
Na druhé straně se Štěchovicím podařilo prosadit se z přímého kopu. Míč se odrazil k Filipu Bustovi, který prostřelil domácího brankáře – 0:1. Zvýšit na rozdíl dvou branek mohl z přímého kopu Nešpor, jenže zkušený brankář Sňozík jeho dobrou střelu vyrazil...........tady je ve větach chybička...kdyby se Nešpor trefil tak to není zvýšení o 2.branky ale naopak vyrovnání :)