Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

5.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

9.0

FOTO: Most uhrál s Čáslaví dva body za výhru po penaltách


Branky


63. M. Belej - 70. J. Nečas
0

Po devadesáti minutách utkání nenašlo vítěze, o bodu navíc rozhodovaly až pokutové kopy. V nich byli šťastnější domácí a připsali si tak dva body za výhru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý nedal penaltu, první půle bez branek

Utkání dvou týmů pohybujících se na sestupových příčkách se hrálo v Mostě, přijela tam Čáslav. Most v minulém utkání podlehl Benátkám 0:1, Čáslav doma prohrála s Táborskem B 1:2. První šanci zápasu měli domácí Severočeši. Belej byl sám před soupeřovo brankářem, ale slabou střelou neměl šanci na úspěch. Jinak byl první poločas bez šancí, až v závěru první půle se děly věci. Po faulu na Kasala sudí Štrincl nařídil pokutový kop. Míč si vzal Jakub Černý a míč napálil pouze do břevna! Šanci napravit zaváhání svého kolegy mohl Hejda, dobrou střelu mu brankář Čáslavi vyrazil na roh. 

Atraktivní druhá půle vítěze neurčila

Druhá půle nabídla atraktivnější podívanou a diváci se dočkali i branek. Nejprve se  z dobrých šancí neprosadili Breda a Váňa, branky se domácí fanoušci dočkali až v 62. minutě. Střelu Jindráčka vyrazil brankář Dastych pouze k Michalu Belejovi, který uklidil míč do sítě – 1:0. Už za dvě minuty mohl Belej skórovat znovu, v dobré pozici ho skvělým zákrokem vychytal Dastych. Dvacet minut před koncem se překvapivě prosadila i Čáslav. Jakub Nečas tečovanou střelou překonal Divkoviče – 1:1. I Jakub Nečas měl hned po gólu další šanci, jenže ani on neproměnil, takže se šlo na penalty.

Bod pro domácí vystřelil Belej

V penaltovém rozstřelu rozhodl o bodu navíc pro domácí Most Michal Belej, za Čáslav totiž neproměnili Breda a Hell.    



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Stanislav Hofmann (trenér): "Chtěli jsme doma konečně udělat tři body. A v první půli jsme byli výrazně lepší, než Čáslav, měli dvě gólové šance, vrcholem byla penalta, kterou ale Černý přestřelil. V druhé půli se hra vyrovnala, Čáslav byla nebezpečná hlavně z brejků, kdy nás hodně zlobila. My ale také z jednoho Belejem udeřili, když zakončil akci Hejdy a Hájka. Už to vypadalo, že uhrajeme tři body, ale z brejku přišla taková nevinná střela na zadní tyč a propadlo nám to tam na 1:1. Šlo se do penalt, které jsme zvládli. Nejlepším hráčem od nás brankář Divkovič, chytil dva čisté góly."

FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér): Připravujeme...



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] (60. M. Marák [-] ) , J. Chábera [-] , M. Šíša [-] (83. J. Rubeš [-] ) - M. Macháček [-] (58. Š. Hájek [-] ) , M. Belej [-] , D. Čada [-] , M. Hejda [-] , M. Jindráček [-] - D. Kasal [-] (85. S. Boušek [-] ) , M. Koudelka [-] (58. D. Dolejší [-] )

FK Čáslav
J. Dastych [-] - M. Frejlach [-] , J. Vondra [-] (90. M. Lebduška [-] ) , T. Mlynka [-] , J. Strnad [-] (46. R. Richard [-] ) , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , J. Nečas [-] , P. Kunášek [-] , P. Breda [-] , P. Jeníček [-]

ŽK: 51. J. Černý , 76. M. Hejda .
Hráči zápasu: T. Divkovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.