6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

34.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Chrudim rozstřílela Domažlice


Branky


16. P. Rybička , 21. L. Kopecký , 25. D. Sixta (p.) , 30. D. Sixta , 58. O. Kesner , 73. P. Rybička
0

Šest gólů do sítě Domažlic vstřelili v poslední kole chrudimští fotbalisté a úspěšně se rozloučili s povedenou sezonou. Dvěma góly se naposledy v sezoně ukázal nejlepší střelec soutěže Petr Rybička. Autor foto: Jiří Pojar/TJ Jiskra Domažlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím. V páté minutě po centru Kesnera hlavičkoval přesně Kopecký a otevřel skóre utkání – 1:0. Za deset minut unikl obraně hostí Rybička a sólový nájezd proměnil  - 2:0. Ve 23. minutě byl za faul na Langra vyloučen hostující Mužík, což nakonec byl klíčový moment utkání. Domažlicím hra v deseti nesvědčila, domácí byli jasně lepší. Nařízený pokutový kop proměnil s přehledem David Sixta - 3:0. Ve 28. minutě vysunul Sixta Rybičku, který však na brankáře nevyzrál. Na 4:0 zvyšoval z hranice pokutového území David Sixta. Ve 41. minutě si znovu Rybička vylámal zuby na brankáři Švihoříkovi. Domácí zcela suverénně ovládli první poločas a vytvořili si luxusní náskok 4:0. 

Druhý poločas začal tam, kde první skončil. Domácí hráli aktivně a soupeř se nezmohl prakticky na nic. V padesáté osmé minutě nahrál Kopecký Ondřeji Kesnerovi a ten ve skluzu zvýšil na 5:0. V 73. minutě se do šance dostal Tlapák, jeho pokus mu obránci zblokovali, ale na dorážku Petra Rybičky již zadáci Domažlic nestačili. Skóre utkání se posunulo na debaklem zavánějících 6:0. Chrudim zakončila sezonu přesvědčivým vítězstvím a kanonýr Petr Rybička potvrdil, že mu právem patří koruna pro nejlepšího střelce ligy. 

VIDEO

 



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Poslední utkání přineslo naší nejvyšší výhry v ročníku. Dali jsme rychlé góly, soupeř udělal nějaké chyby a pak se navíc nechal vyloučit. Pak už byla jen otázka, jak k tomu hráči přistoupí a kde se skóre zastaví. Domažlice chtěly hrát fotbal, trenér Skála jim naordinoval kombinační fotbal, jiný, než hrály dříve. Hrály uvolněně, neměly co ztratit. "Z toho pohledu bezstarostný zápas. Co se týče celé sezóny, byli jsme dlouho na prvním místě tabulky, tak páté místo je teď trochu zklamáním. Na druhou stranu, nastoupili jsme do sezóny s mladým týmem a byl jsem až překvapený, že se dokázal držet tak nahoře. Sešla se tu výborná parta, kluci k sobě měli blízko a táhli za jeden provaz, pracovalo se mi s nimi velmi dobře. Je škoda, že se tým neudrží úplně pohromadě, ale vývoj se nedá zastavit, někteří hráči přerostli tuto soutěž a musí jít dál. Přeji tak hodně štěstí Sixtovi a Rybičkovi, aby se v profesionálním fotbale uchytili a věřím, že jim angažmá u nás něco dalo a že jsme přispěli k jejich rozvoji. Uvidíme, jak se nám podaří mančaft složit na další sezónu a jaké si podle toho budeme dávat cíle. Začátek přípravy je stanoven na 7. července."

TJ Jiskra Domažlice
Jiří Skála (trenér): "Prohra mě mrzí, poslední zápas sezóny s takovouhle kaňkou svým způsobem zkazil jinak podařenou sezónu. Domažlice jinak byly v sezóně velice úspěšné. Celkové šesté místo a 66 bodů, to je velice pozitivní. ČFL je nesmírně náročná a dlouhá soutěž, kde působí vyrovnané a kvalitní mančafty, zápasů bylo strašlivé množství a někteří hráči to odtáhli skoro celé sami. Třetí liga je nesmírně poučná hlavně pro mladé hráče.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Ráliš [-] (66. P. Tlapák [-] ) , L. Kopecký [-] (61. J. Luptovský [-] ) , P. Rybička [-] (75. O. Hauf [-] ) , J. Krčál [-] , O. Kesner [-] (78. L. Kratochvíl [-] ) , V. Řezníček [-] , D. Sixta [-] (71. M. Opina [-] ) , S. Langr [-] , M. Radouš [-] , L. Mastík [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - L. Roubal [-] (75. M. Buršík [-] ) , P. Fořt [-] , M. Hrubý [-] , A. Beránek [-] (52. M. Kyndl [-] ) , M. Špírek [-] , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , D. Lešek [-] , O. Chocholoušek [-]

ŽK: 37. M. Ráliš , 61. M. Radouš , 83. S. Langr - 22. M. Bauer . ČK: 24. P. Mužík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.