M. Belej 62.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.03.2016 14:30

35.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Stuchlík v 90. minutě poslal souboj do penalt


Branky


0

Táborsko B se muselo v Mostě vypořádat s obtížemi se složením obranných řad, obvyklý krajní bek Smetana tak musel na stopera. Baníkovce pak poprvé vedl z trenérské lavičky Stanislav Hofmann, který nahradil Roberta Vágnera. Most zažil v zimní přestávce vůbec velké zemětřesení - změnil totiž i majitele, kterým je nyní Anton Stehlík. Domácí šli do vedení v 62. Belejem, ale Stuchlík se ukázal jako pravý žolík. Díky jeho brance se následně mohli hosté radovat z dvoubodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (pro fctaborsko.cz): „V prvním kole jsme hráli v Mostě na travnatém povrchu. Bohužel to bylo spíš na blátě. Na těžkém terénu se fotbal moc nehrál, spíše se bojovalo. My jsme nehráli špatně, ale byli jsme málo nebezpeční dopředu. Také jsme snadno ztráceli míče. Po jedné takové situaci se soupeř ujal vedení. My srovnali až v poslední minutě. Na penalty jsme získali další bod, takže s jarní premiérou musím být spokojen.“



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - D. Čada [-] , J. Chábera [-] , J. Černý [-] , M. Šíša [-] - J. Štefko [-] (86. M. Macháček [-] ) , M. Hejda [-] (46. Z. Weickert [-] ) , P. Gedeon [-] , M. Jindráček [-] (74. J. Kotlan [-] ) - Š. Hájek [-] , M. Belej [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - J. Rabiňák [-] , P. Nohava [-] (84. L. Stuchlík [-] ) , J. Smetana [-] , J. Škarda [-] - M. Novák [-] , J. Peterka [-] (89. J. Knotek [-] ) , V. Bouška [-] , L. Turek [-] - B. Dordič [-] (46. M. Rabiňák [-] ) , D. Surmaj [-] (57. J. Stoszek [-] )

ŽK: 26. M. Jindráček , 30. J. Chábera , 81. J. Kotlan , 89. M. Belej - 36. L. Turek .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - Drábek – Starý, Čechlovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.