2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek šel potřetí za sebou do penalt, tentokrát uspěl


Branky


0

Již potřetí za sebou šli Písečtí do penalt a tentokrát dokázali uzmout bod navíc. V penaltové bitvě přehráli Králův Dvůr a připsali si bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ježdík srovnal pět minut před koncem půle

Utkání začalo ve vlažném tempu, jako by se jednalo o přátelský duel, ale postupem času oba celky zvýšily obrátky a rázem se bylo nač dívat. V 5. min. byl v šestnáctce hostí faulován Ježdík, ale rozhodčí byl jiného názoru, píšťalka mlčela. Další minuty se hrálo od vápna k vápnu bez šancí na obou stranách. V 11. min. trestný kop Milce z levé strany skončil nad brankou soupeře. V 15. min. se pěknou akcí prezentoval Voráček, ale jeho střelu gólman Boháč chytil. Za tři minuty byl hostující brankář opět v akci, když tvrdou střelu Němce zblízka vyrazil na roh.

Ve 25. min. mířil Ježdík těsně vedle branky. Ve 34. min. po rohovém kopu Milce dobře střílel Zušťák, ale obránce hostí míč v posledním okamžiku odvrátil na roh. Ve 35. min. se z ničeho nic objevil v šanci hostující Kraus, ale domácí obrana stačila odvrátit balon na roh. A po jeho rozehrání udeřilo: brankář Rondzik neudržel míč, obránci jej nestačili odkopnout do bezpečí a důrazný Michal Procházka ho poslal do sítě - 0:1. Znovu se potvrdilo, že hráči Písku mají problémy se standardkami soupeřů.

Naštěstí odpověď domácího týmu na sebe nenechala dlouho čekat a stála opravdu za to. Ve 40. min. předvedli hráči Písku pěkný fotbalový ťukes, kdy Zušťák přihrál na hranici šestnáctky Němcovi, ten českou uličkou našel nabíhajícího Jiřího Ježdíka a jeho téměř hokejové zakončení bylo gólové - 1:1.

Druhá půle bez gólů

Nástup do druhé poloviny zápasu lépe vyšel domácímu celku, v 50. min. střílel Němec z dobré pozice nad branku. V 53. min. na centr Zemana zprava nedosáhl ve vápně Voráček. V 58. min. hosté rychle rozehráli autové vhazování a dělovka Balšánka hned z první jen těsně minula píseckou branku. Poté v rozmezí od 74. do 75. min. zahrávali hosté tři rohové kopy za sebou a pokaždé to před brankou domácího týmu pořádně hořelo, ale skóre se neměnilo.

V 84. min. byli hosté blízko k dosažení vítězného gólu, jenomže Krbeček z malého vápna poslal balon neuvěřitelně nad branku. Poslední minuty zápasu se odehrávaly častěji na polovině Písku, ale domácí fotbalisté nerozhodný výsledek 1:1 udrželi až do konce utkání. A šlo se opět na penalty.

Jako již tradičně šel z domácího týmu kopat jako první Šlehofer a s jistotou proměnil. Úspěšný byl i hostující Balšánek. Poté skóroval písecký Held a střelu Šilhavého gólman Rondzik se štěstím vyrazil. Poté penaltu proměnil Řehák a kapitán hostí Petr na Rondzika rovněž nevyzrál, ten byl opět úspěšný. A když domácí kapitán Michal Rendla poslal balon do sítě, bylo rozhodnuto. 

Rendl rozhodl o bodu pro Písek

Jako již tradičně šel z domácího týmu kopat jako první Šlehofer a s jistotou proměnil. Úspěšný byl i hostující Balšánek. Poté skóroval písecký Held a střelu Šilhavého gólman Rondzik se štěstím vyrazil. Poté penaltu proměnil Řehák a kapitán hostí Petr na Rondzika rovněž nevyzrál, ten byl opět úspěšný. A když domácí kapitán Michal Rendla poslal balon do sítě, bylo rozhodnuto. 

Autor(text): František Bořánek, fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil: "Byl to vyrovnaný zápas, v jehož první polovině jsme měli snad pět nebo šest brankových příležitostí, ale proměnili jsme pouze jednu. To soupeř nám vstřelil gól hned svojí první střelou na branku. Ve druhé půli se obraz hry změnil a více příležitostí měli naopak hosté. Štěstí tentokrát stálo na naší straně, a to i při penaltách, ve kterých jsme byli stoprocentně úspěšní. Získali jsme dva body a v sobotu doma hostíme Dobrovice, takže po třech remízách budeme usilovat o vítězství."

FK Králův Dvůr
František Barát: "Myslím si, že na třetiligové poměry mělo utkání nadstandardní úroveň. Zápas měl dva zcela rozdílné poločasy, v tom prvním byl lepší Písek, který si mohl vypracovat rozhodující náskok. O přestávce jsem hráčům domluvil a jejich výkon šel po změně stran nahoru. Pomohlo nám i střídání, když jsem poslal na hřiště mladé kluky, kteří naši hru hodně oživili. Se získaným bodem jsem spokojený. A penalty? To je vždycky velká loterie."



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , M. Rendla [-] , L. Holub [-] - J. Ježdík [-] , V. Zeman [-] , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] (86. M. Hájek [-] ) , M. Voráček [-] (64. J. Held [-] ) - J. Zušťák [-] (71. P. Keclík [-] ) , F. Němec [-] -

FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - T. Šilhavý [-] , J. Balšánek [-] , M. Petr [-] , J. Kabele [-] (79. N. Karaklajič [-] ) , T. Krbeček [-] , N. Mocyk [-] (59. Š. Hlinka [-] ) , M. Procházka [-] , D. Zelenka [-] (90. Š. Holý [-] ) , M. Sus [-] , M. Kraus [-] (71. A. Hájek [-] )

ŽK: 69. V. Zeman , 83. L. Šlehofer .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.