Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I přes výhru a pět vstřelených byl trenér domácích nespokojen


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání šli do vedení domácí již v 6.min Davidem Svobodou 1:0.Týž hráč se v následujících minutách prezentoval ještě dalšími šancemi,ale jeho střely minuly branku soupeře.Hosté se soustředili na obranou fázi a k prvnímu ohrožení branky se dostali v 22.min,ale Lédl si se střelou poradil.V 25 min. zvyšuje Dobrovolný na 2:0 po přihrávce od D.Levinského.Další navýšení skóre měl na kopačce F.Jirásek,ale v koncovce selhal.V 35 min. se stav utkání již měnil D.Levinský 3:0.Závěr prvního poločasu domácím nevyšel.Pod dojmem jasného vedení chybovali a hosté snížili na poločasových 3:1.

 

Druhá část utkání začala,jak první skončila,hosté neměli co ztratit a domácím nešla kombinační hra podle představ.Klid přinesla až další branka utkání,v 61.min Dobrovolný vyslal D.Levinského do uličky a ten jednoduše podél brankaře zvyšuje na 4:1.Závěrečná dvacetiminutovka byla již plně  v režii domácích.V 73 min. předložil Marek F.Jiráskovi a ten vyškolil hostujícího brankaře 5:1.V poslední minutě si mohl ještě Rohlík připsat svůj premiérou branku,ale po krásné kombinační akci mířil hlavou těsně vedle.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Konečný výsledek utkání sice vypadá dobře,ale úplně spokojení být nemůžeme.Přijel zatím nejslabší soupeř a my jsme se ve velké části zápasu přizpůsobili jeho stylu.Těžko jsme se dostávali do hry,kombinace vázla a opět se ukázalo,že lépe se nám hraje proti silným týmům.Na konci první půle jsme navíc zbytečně inkasovali.Naše nejlepší pasáž přišla v posledních dvaceti minutách utkání.Ale jak se říká,historie se ptát nebude,cíl byl splněn,další domácí vítězství a už se těšíme na příští víkend kdy hrajeme derby v Heřmanově Městci.




Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
Z. Lédl [-] - F. Bříza [-] , V. Mládek [-] , A. Jirásek [-] , M. Dobrovolný [-] , M. Chmelík [-] - M. Svoboda [-] , F. Jirásek [-] , D. Ilko [-] - D. Levínský [-] , D. Svoboda [-] -

TJ Sokol Staré Hradiště
M. Češka [-] - P. Němec [-] , P. Hýsek [-] - R. Klouda [-] - L. Zběhlík [-] , J. Mudroch [-] , D. Götz [-] , D. Horáček [-] , J. Šibrava [-] , M. Nedvěd [-] , J. Pitterle [-]

ŽK: 26. M. Svoboda , 40. A. Jirásek - 12. P. Němec , 16. R. Klouda , 29. D. Horáček , 50. J. Mudroch , 81. S. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Papáček Libor - PEŠEK Martin, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.