4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V těžkém utkání si Kácov nedokázal poradit s Mníškem pod Brdy.


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a FK Mníškem pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle dostali do vedení

Na programu nedělního odpoledne bylo v Mníšku pod Brdy utkání sedmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Mníšku se přijel o body poprat tým z Kácova. Ten do jarní části sezóny vstoupil velmi dobře, když v minulém týdnu zvítězil. V tomto utkání se mu ale nepodařilo na tento skvělý úspěch navázat a utkání s Mníškem nezvládl podle představ. Mníšek byl v tomto utkání favoritem, jelikož se nachází mezi nejlepšími týmy tabulky. Svou roli favorita zvládl na jedničku. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan, Milan Vyhnanovský, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Milan Šefara a Jakub Fejfar. Na zápas se přišlo podívat přibližně padesát diváků. 

 

Domácí vstoupili do utkání velmi povedeně. Už ve třetí minutě hry se poprvé radovali ze vstřelené branky, o kterou se postaral Lukáš Kindel. Ten se postaral i o druhou branku, kterou vstřelil ve 36. minutě za záda nejlepšího hráče uplynulého kola, Jaroslava Gabriela. Další branku do poločasu už žádný z týmů nepřidal a o poločase se tak šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí Mníšek pod Brdy. 

Kácov nedokázal s nepříznivým stavem nic udělat

Hned po začátku druhého poločasu si domácí pohráli s psychickou hráčů Kácova. Už ve 46. minutě se jim totiž podařilo vstřelit další branku a bylo to 3:0. O tu se postaral Lukáš Novák. Aby toho nebylo pro hosty málo, v 63. minutě jim nadělil ještě jednu branku Lukáš Rada a bylo to tak 4:0. Tento stav vydržel až do konce utkání. Domácí tak brali všechny tři body za výhru a Kácov domů odjel z prázdnou. 



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér: Než jsme se rozkoukali, tak jsme dostali hned ve třetí minutě branku. Hráli jsme poprvé letos na trávě, což ale není výmluva. Pak jsme se zlepšili, ale udělali jsme hloupou chybu a dostali další branku, takže poločas byl 2:0. Nebylo to ideální a hned v první minutě druhého poločasu jsme dostali na 3:0. Takže samozřejmě to sebevědomí kluků šlo rychle dolů. Pak jsme se snažili hrát, ale zase jsme dostali branku. Máme mladý mančaft, takže se kluci učí. Myslím si, že zkušenější tým by ty góly, co jsme dostali my , nedostal. Bohužel jsme udělali v zápase čtyři chyby a soupeř je všechny potrestal. My jsme měli taky šance, třeba střelu Cettla vyrazil gólman skoro z šibenice. Byla to asi zasloužená prohra, ale hra nebyla špatná, kluci se snažili, ale dneska to bylo málo.



Sestavy


FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - J. Vlček [-] , L. Novák [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] (70. K. Olšák [-] ) , T. Mašek [-] , T. Zákora [-] , T. Moravec [-] , M. Kindel [-] (59. J. Hlavica [-] ) , L. Kindel [-] , J. Prachař [-]

AFK Kácov
J. Gabriel [-] - M. Habal [-] , F. Zvára [-] , K. Houdek [-] , J. Kabát [-] - O. Cettl [-] , T. Albrecht [-] (75. M. Švec [-] ) , K. Moudrý [-] , F. Linhart [-] (58. L. Petrů [-] ) , D. Vlasák [-] - A. Pana [-] (83. J. Blažek [-] ) -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠEFARA Milan, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.