1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenorský SK klopýtl a bral pouze dva body


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Votice a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nečekaně ovládli první půli

Na programu nedělního odpoledne bylo ve Voticích utkání sedmnáctého kola 1. A třídy, skupiny A. O body se do Votic přijel porvat tým z vrchu tabulky a to Všenorský SK, který byl jasným favoritem tohoto utkání, jelikož Votice se nacházejí až na čtrnácté pozici v tabulce. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Václav Pudil, kterému pomáhali pomezní rozhodčí Miloslav Pospíšil a Daniel Mucha. Stejně tak jako ostatní utkání, i toto nebylo nejopatrnější a hlavní rozhodčí musel rozdat hned šest žlutých karet. Na utkání se přišlo podívat přibližně šedesát diváků.

Domácím Voticím se povedl první poločas na jedničku. I přesto, že čelily soupeři z horní poloviny tabulky, nenechaly se zastrašit. Nakonec domácí byly tím týmem, který se ujal v první půli hry vedení. Stalo se tak v devatenácté minutě, když se prosadil Jiří Kamarýt. Byla to první, ale zároveň i poslední branka, kterou jsme mohli  v prvním poločase vidět. Do šaten se tak šlo po pětačtyřiceti minutách hry za stavu 1:0 pro domácí Votice.

Všenory stihly vyrovnat a rozhodovaly až penalty

Domácí šli do druhé půle s jasným cílem a to udržet vedení. Avšak to se jim moc dlouho nevedlo. V 58. Minutě hry se hostům podařilo vyrovnat, když vstřelil branku Lukáš Jiráň a bylo to 1:1. Žádný z týmů nevstřelil vytouženou vedoucí branku a po devadesáti minutách hry to bylo stále vyrovnané. Na řadu tak musely přijít pokutové kopy. V těch byl úspěšnějším týmem Všenorský SK, který zvítězil 5:3 a domů si odvezl dva body. Hráči Votic tak nakonec alespoň uhájili bod.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Martin Bárta - trenér: Zápas to nebyl moc atraktivní pro diváky, protože to bylo víceméně bojovné utkání z obou stran. Hosté měli v druhé půli více ze hry. My jsme paradoxně vedli 1:0, když jsme po dvaceti minutách hry srovnali hru a podařilo se nám vsítit branku. Bohužel v druhé půli po ne přímo vyložené šanci hosté srovnali na 1:1 a my jsme z našich šancí nedokázali vytěžit branku, takže zápas skončil 1:1 a na penalty byli šťastnější hosté.




Sestavy


SK Votice
M. Soukup [-] - J. Kamarýt [-] (79. M. Písařík [-] ) , M. Budil [-] , M. Sládek [-] , J. Šlejmar [-] - J. Říha [-] , M. Slunečko [-] , J. Kolář [-] - J. Kramný [-] , M. Voráček [-] (61. J. Homolka [-] ) , M. Štork [-]

Všenorský SK
J. Smrčka [-] - J. Michálek [-] , S. Drážný [-] (46. M. Krčil [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , T. Moravec [-] , L. Jiráň [-] , R. Feglar [-] , M. Müller [-] , T. Platil [-] (72. O. Školud [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 31. M. Slunečko , 36. J. Šlejmar , 63. M. Sládek - 15. T. Moravec , 56. J. Vorel , 61. J. Michálek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.