3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenory si poradily s Jesenicemi


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Všenorský SK a Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první půli

Na programu sobotního, velikonočního odpoledne bylo ve Všenorech utkání osmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. O body se přijel poprat tým z Jesenice. Domácí byly jasným favoritem utkání. Nachází se třetím místě a daří se jim o poznání lépe než Jesenici. Ta se nachází až na desátém místě v tabulce a o výkonech jaké předvádí Všenory, sí může jen nechat zdát. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan František Ducký. Tomu na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Michal Palek a Oldřich Zuska. Na fotbal se přišlo podívat přibližně šedesát diváků.

 

Domácí se již brzy v zápase ujali vedení. V šestnácté minutě se prosadil Stanislav Drážný a bylo to 1:0 pro Všenory. Jesenice nedokázala na branku odpovědět a v 32. minutě se domácím podařilo své vedení navýšit. Branku tentokrát vstřelil Lukáš Jiráň. Ve 35. minutě pak vstítil gól do branky Jesenice Tomáš Platil a bylo to 3:0. Tento stav byl konečným v první půli a domácí tak šli do šaten se značně lepší náladou, než hosté jesenická Slavia.

Domácí si udrželi vedení

Hosté šli do druhého poločasu s tím, že se ještě pokusí s výsledkem alespoň něco udělat. Hned ve 49. minutě se radovaly z branky a vypadalo to nadějně. Za záda domácího Jakuba Smrčku se trefil Jan Smolík a snížil tak na 3:1. Avšak další branku se jim nepodařilo vstřelit a domácí si drželi vedení až do konce zápasu. Všechny tři body tak brali domácí Všenory a hosté si domů do Jesenice neodvezli ani bod. Štěstí tak budou muset pokoušet v jiných zápasech a musí doufat, že se jim to příští týden proti Hostomicím povede. 



Ohlasy k zápasu


Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, z prvního poločasu mám velmi dobrý pocit, tam to bylo v pořádku. Bohužel do druhé půle jsme vstoupili tak nějak sebeuspokojení a soupeř brzy vstřelil na 3:1 a tak nějak to byl do konce zápasu boj a nějak jsme to uhráli.




Sestavy


Všenorský SK
J. Smrčka [-] - J. Michálek [-] , S. Drážný [-] (46. M. Krčil [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , T. Moravec [-] , L. Jiráň [-] (66. O. Školud [-] ) , R. Feglar [-] , M. Müller [-] , T. Platil [-] (85. M. Bárta [-] ) , J. Vorel [-]

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Smolík [-] , J. Procházka [-] , M. Boubín [-] , J. Táčner [-] , V. Glos [-] (88. J. Bouček [-] ) , M. Pilík [-] (80. V. Mráz [-] ) , R. Alba [-] , M. Beneš [-] , Š. Kubec [-] (60. J. Vošahlík [-] ) , V. Pytelka [-]

ŽK: 59. M. Müller - 46. V. Glos , 51. V. Pytelka , 85. J. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ducký František - PALEK Michal, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.