3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Hvozdnic udělili Zavidovu velikonoční nadílku


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hvozdnice a Zavidovem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Na programu sobotního, velikonočního odpoledne bylo v Hvozdnicích utkání osmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Proti domácím se postavil tým ze Zavidova. Favorit utkání byl víceméně jasný. Tím byli domácí, kteří okupují druhou příčku v tabulce. Zavidovu se nedaří tolik, jako Hvozdnicím a nachází se až na pozici osmé. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Roman Myška, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Karel Nehasil a Jakub Kubečka. Na utkání se přišlo podívat 65 diváků. 

Domácí měli první poločas více pod kontrolou, nežli hosté a v 31. minutě se radovali z první vstřelené branky v tomto utkání. Gól vstřelil Ladislav Obermajer. Ještě před poločasem pak vstřelil branku pravidelný střelec Lukáš Mráz, který tak zvýšil na 2:0. Domácí tak šli do šaten s lepší náladou, než hosté, kteří měli jistě plnou hlavu toho, jak zlepšit svou hru a v druhém poločase něco s nepříznivým výsledkem ještě udělat.

Obermajer potvrdil výhru svého týmu

Hned na začátku druhého poločasu, v 52. minutě se podařilo Lukášovi Obermajerovi vstřelit svou druhou branku v zápase a zvýšil tak na 3:0. V tuto chvíli tak bylo téměř jisté, kdo si dnes odveze tři body. Domácí své vedení dokázali udržet, po celý druhý poločas kontrolovali hru a občas předvedli nějaký protiútok. Žádný už však gólem nedopadl a utkání tak skočnilo 3:0 pro domácí Hvozdnici.

Hosté tak domů do Zavidova odjeli s prázdnou a body budou muset sbírat v jiných utkáních. Třeba rovnou příští týden proti Mongeu Podlesí. Hráči Hvozdnic budou mít příští týden pravděpodobně nejdůležitější utkání jara, jelikož je čekají našlapané Zbuzany, které si budou chtít potvrit své velmi dobré výkony.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta: Bylo to bojovné utkání, hrané ve slušném tempu. My jsme rozhodli už v první půli, když jsme vstřelili dva góly. Po zbytek utkání jsme kontrolovali hru a hrozili z rychlých brejků, které však zůstaly nevyužity, až na jednu výjímku, kdy padla třetí branka. Myslím si, že jsme zvítězili naprosto zaslouženě.




Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - J. Mrhal [-] , M. Dolejš [-] , M. Matys [-] , J. Hromádka [-] - L. Obermajer [-] (85. L. Matys [-] ) , M. Tomeček [-] , P. Zavadil [-] (75. L. Fiala [-] ) , L. Třešňák [-] , D. Svozil [-] - L. Mráz [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , P. Liprt [-] (46. J. Jančařík [-] ) , T. Pichner [-] , V. Beneš [-] - V. Geier [-] , D. Devera [-] , D. Štiller [-] (71. M. Zuda [-] ) - T. Korčák [-] , V. Ryšlavý [-] , D. Žďánský [-] (59. A. Špička [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Myška Roman - NEHASIL Karel, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.