L. Mráz 33.
L. Mráz 58. (p.)
L. Mráz 71.
3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany potvrdily svou suverenitu v soutěži.


Branky


33. L. Mráz , 58. L. Mráz (p.) , 71. L. Mráz - 10. J. Brodský , 20. M. Kincl , 63. M. Pánek , 86. M. Maleček
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hvozdnice a FK Zbuzany...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbuzany otevřely stav utkání

Na programu sobotního odpoledne bylo v Hvozdnicích utkání devatenáctého kola 1.A třídy, skupiny A. A utkání se zde konalo velmi zajímavé. Do Hvozdnic přijel vedoucí tým tabulky FK Zbuzany 1953. Čekalo se tak velmi vyrovnané utkání, jelikož proti sobě nastoupily dva nejlepší týmy A třídy. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Miroslav Vlk. Na postranních čarách mu pomáhali pomezní rozhodčí Martin Vlk a Patrik Roth. Podívat se přišlo 130 diváků a jistě se bylo na co dívat. 

 

První branka utkání padla velice brzo. Už v desáté minutě se hosté ze Zbuzan radovali. O branku se postaral Josef Brodský a bylo to 1:0. Ve dvacáté minutě pak zvýšil na 2:0 kanonýr Marek Kincl a vypadalo to, že domácí dnes body neubojují. Jenže se nechtěli vzdát a ve 33. minutě se trefil Lukáš Mráz, který snížil stav na 2:1. Byla to poslední branka, kterou jsme mohli v prvním poločase vidět a do šaten se tak šlo po prvních pětačtyřiceti minutách za stavu 2:1 pro vedoucí tým tabulky Zbuzany. 

Lukáš Mráz opět ukázal, v jak dobré formě je!

Domácí hráči se chtěli před svými fanoušky na vlastním hřišti předvést a tak pro ně stav 2:1 nepřipadal v úvahu. V 58. minutě se opět trefil Lukáš Mráz, který vstřelil druhou branku a vyrovnal tak na 2:2. Rázem byli domácí opět ve hře! Michal Pánek se nemohl dívat na vyrovnaný stav a v 63. minutě tak vstřelil branku pro svůj tým a poslal Zbuzany opět do vedení. Avšak tento stav se domácím opět nelíbil a Lukáš Mráz, který je ve skvělé formě, přidal třetí branku, a kompletoval tak hattrick a zároveň opět vyrovnal. Stalo se tak v 71. minutě. Ovšem poslední slovo na hřišti měli hosté. V 86. minutě se trefil Michal Maleček a bylo to 4:3. Další branka nepadla a hosté si tak spokojeně odvezli domů tři body za vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Do šlágru 19. kola jsme vstoupili trošku nesměle a ve 20. minutě jsme prohrávali dvougólovým rozdílem. Do půle se nám podařilo snížit a těsně na začátku druhé půle dokonce vyrovnat. Hosté dále podnikali smrtící protiútoky a hrál se vynikající fotbal s obrovským nasazením všech hráčů. Když už to vypadalo na remízu, štěstí se nakonec přiklonilo k hostům, kteří vstřelili těsně před koncem vítěznou branku. Musím své svěřence pochválit. I přes porážku jsme sehráli jeden z nejlepších zápasů celé sezóny.




Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Dolejš [-] , M. Matys [-] , J. Hromádka [-] - D. Svozil [-] , L. Obermajer [-] (58. J. Mrhal [-] ) , M. Tomeček [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , P. Zavadil [-] (58. K. Rochl [-] ) - L. Mráz [-]

FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , R. Šírl [-] , R. Barciaga [-] , M. Gotěk [-] - I. Pánek [-] (76. T. Nový [-] ) , J. Huňáček [-] (59. M. Pánek [-] ) , J. Kordiák [-] , F. Koubek [-] (89. M. Samko [-] ) - M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 23. L. Mráz , 39. M. Tomeček , 50. M. Matys - 36. J. Huňáček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.