Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Hostomic vezou z Jesenic tři body


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Slavia Jesenice a SK Hostomice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice v první půli střílela góly

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenici utkání devatenáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Slavia Jesenice hostila tým z Hostomic pod Brdy a očekávalo se velmi vyrovnané utkání. Oba týmy jsou na tom v tabulce velmi podobně. Hostomicím patří devátá pozice. Jesenice je na tom o trochu hůř a nachází se na třináctém místě. Od sebe je dělí pouhých pět bodů. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Petr Tvaroh, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Tomáš Nejedlo a Michal Tylchert. Na zápas se přišlo podívat přibližně sedmdesát diváků. 

 

V prvním poločase jsme dlouhou dobu neviděli žádnou branku. Ta úvodní padla až ve 39. minutě. Postaral se o ní domácí Kamil Opelka a bylo to tak 1:0 pro Slavii Jesenice. Minutu před koncem se pak Kamil Opelka prosadil ještě jednou a zvýšil tak na 2:0. Domácí tak byli tím spokojenějším týmem, který šel po prvním poločase do šaten. Hosté měli jistě plnou hlavu toho, jak nepříznivý stav otočit ve svůj prospěch. 

Hosté byli v druhé půli jako úplně jiný tým

Druhá půle vypadala úplně jinak, než ta první. Hosté se gólově probudili a v 63. minutě se poprvé radovali ze vstřelené branky. Na 2:1 snížil Michal Kačírek. V 67. minutě pak vstřelil branku Lukáš Hruška a bylo vyrovnáno! Mohlo se tedy začít úplně od začátku. Domácí ztratili pohodlné vedení a teď se museli probrat a začít hrát mnohem lépe. V 74. minutě ukázali, že chtějí zvítězit, když vstřelil gól Roman Alba a bylo to 3:2 pro domácí. Tomáš Šebek dokázal v 79. minutě vyrovnat na 3:3 a opět to bylo nerozhodné. Konečné slovo měl Aleš Bábíček. Ten v 80. minutě vstřelil gól na 4:3 a SK Hostomice se tak dostala do vedení. Podařilo se jim udržet do konce zápasu a znamenalo to tak, že si tři body mohli odvézt domů. Domácí tak vyšli před vlastním publikem naprázdno.



Ohlasy k zápasu



SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér: Prvních 15-20 minut jsme měli asi osm rohů. Byli jsme na jejich půlce, ale neproměnili jsme šance a skoro pokaždé se potvrdilo pravidlo "nedáš dostaneš" a my dostali dva góly. Někteří kluci byli tak nějak moc nahoře po minulé výhře v Kunicích, takže nepřistoupili k utkání tak, jak měli. Pomohla nám poločasová přestávka, kde jsme si to vyříkali a druhý poločas to byl na hřišti úplně jiný tým. V Jesenici je hlavně malé hřiště, kde se dá kvůli špatnému terénu těžko kombinovat a jsme se k tomu museli přizpůsobit a nakonec jsme nepříznivý stav otočili a zvítězili.



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Smolík [-] , J. Procházka [-] , M. Boubín [-] , K. Opelka [-] (81. J. Vošahlík [-] ) , V. Glos [-] (85. V. Mráz [-] ) , M. Pilík [-] , R. Alba [-] , M. Beneš [-] , Š. Kubec [-] , V. Pytelka [-]

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - J. Vladyka [-] , V. Rybák [-] , L. Lenkvík [-] , O. Kačírek [-] (52. J. Musil [-] ) - M. Kačírek [-] , L. Hruška [-] - V. Šebek [-] , A. Bábíček [-] , T. Šebek [-] , J. Kačírek [-] -

ŽK: 84. M. Pilík , 90. Š. Kubec - 51. O. Kačírek , 59. L. Hruška , 71. V. Rybák , 74. J. Vladyka , 85. L. Lenkvík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.