0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 18:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si odváží výhru na penalty


Branky


0

V souboji mezi SK Posázavan Poříčí nad Sázavou a Slovanem Velvary branka nepadla a tak po bezbrankové remíze museli rozhodnout penalty. V nich byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V prvním poločase byli více na míči Velvarští a po většinu času přitlačili Poříčí na jeho polovinu, ale do vyložené šance i díky dobré obranné práci „domácích" nedostali. Hosté zlobili hlavně po standardních situacích, ale Tlamicha trestný kop Dobiáše vyrazil na roh a další nástřely před branku Poříčí uhasila obrana, někdy i se štěstím. Na druhé straně gólman Prokeš nemusel řešit žádnou ošemetnou situaci před svojí brankou po sporadických brejcích Poříčí.


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/zmrzli-divaci-se-golu-dockali-az-v-penaltovem-rozstrelu-20160312.html

Druhý poločas také bez branek

Po změně stran nastoupili „domácí" s větší chutí, aktivním presinkem přitlačili hosty na jejich polovinu a vytvořili si největší šanci, kterou Havlíček po přihrávce Balaty zakončil vedle. Po čtvrthodině se začala hra přelévat a více vzruchu bylo před brankou Tlamichy, jenž vyrazil parádně dva projektily hostů, Dvořák na zadní tyči po centru zamířil vedle a v závěru zakončil Dobiáš sólo střelou nad.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/zmrzli-divaci-se-golu-dockali-az-v-penaltovem-rozstrelu-20160312.html

Penalty pro Velvary

A tak se šlo na penalty, které jsou noční můrou Poříčí. Na podzim ze čtyř pokusů čtyřikrát selhalo a na jaře pokračovalo v černé sérii i s Velvary. Už první penaltu nedal Vosáhlo, aby ve třetí sérii chytil Tlamicha míč Dobiášovi. Jenže vzápětí se totéž podařilo Proškovi proti Pohorskému. Ve zbylých třech penaltách se střelci nemýlili, a tak druhý bod brali hosté.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/zmrzli-divaci-se-golu-dockali-az-v-penaltovem-rozstrelu-20160312.html



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček - trenér: Bod je pro nás dobrý. Velmi dobré Velvary byly v prvním poločase rychlejší a dříve u míčů. Po přestávce se sice víc hra srovnala, přesto měl soupeř víc šancí, ale nás podržel Aleš Tlamicha nebo Dobiáš zahodil sólo. Naši jedinou šanci bohužel Petr Havlíček neproměnil. Už nevím, koho mám na penalty posílat, tentokrát mě zklamali hráči, od kterých bych to nečekal.

Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: Za umělého osvětlení se na umělé trávě v Benešově hrál v prvním jarním kole slušný fotbal. Zápas skončil smírem 0 0, ale náš tým v penaltovém rozstřelu vyhrál 4:3, a tím si připsal dva body do tabulky.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] , V. Peroutka [-] , I. Ait [-] (89. J. Janků [-] ) , J. Jírů [-] , J. Vosáhlo [-] , P. Havlíček [-] , M. Svoboda [-] (65. J. Stibůrek [-] ) , L. Balata [-] , R. Křivohlavý [-] , O. Páv [-]

Slovan Velvary
J. Prokeš [-] - J. Bulíček [-] (65. D. Červený [-] ) , P. Císař [-] , M. Chrobák [-] , R. Dvořák [-] , J. Dobiaš [-] , M. Mucha [-] , L. Budějský [-] , J. Frohna [-] , T. Tenkl [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 50. J. Jírů , 67. J. Vosáhlo , 87. J. Pohorský - 43. J. Dobiaš , 64. J. Bulíček , 83. M. Chrobák .
Hráči zápasu: J. Prokeš .
Místo: Umělá tráva Benešov. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Radina Marek - SVOBODA Jindřich, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.