2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí brali šťastnou výhru


Branky


0

Do Suchdola zavítal nebezpečný Jablonec nad Jizerou, který chtěl domácím oplatit podzimní domácí porážku. Těžký terén více vyhovoval domácímu mužstvu, které toho dokonale využilo.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka

Domácí se od začátku zápasu na těžkém terénu lépe pohybovali a také si vytvořili první šance. Z dobré pozice pálil domácí Rybařík, ale jeho střelu vyrazil hostující gólman na roh. Gólman Farský si poradil i se střelou domácího Bodláka, kterou také vyrazil na roh. Hosté postupně začali přebírat iniciativu a byli tím lepším mužstvem. V 25.minutě poslal hostující Štemberk nebezpečný centr do vápna domácích. Macháčkovu hlavičku vyrazil gólman Malík k Polívkovi, ale tomu se dorážka nepovedla a Růžička ji vykopl z brankové čáry. V 33.minutě mají hosté opět výhodu standardní situace. Jenomže k odraženému míči se dostal domácí Rybařík, který poslal do sóla Michálka. Michálkovu sraženou střelu tečoval do brány Kubík a domácí vedli 1:0. Domácí s vědomím jednobrankového vedení se zatáhli a pro Jablonec začalo dobývání jejich brány. Do konce poločasu zahrozili hosté ještě jednou po rohovém kopu, ale nebezpečnou hlavičku odvrátil z brankové čáry spasitel Růžička.

 

Marné dobývání domácí brány v druhém poločase

Od začátku druhého poločasu se Jablonec pevně usadil na polovině domácích a snažil se o vyrovnání. Hodně blízko k tomu měl Polívka v 57.minutě. Jenomže z prostoru penalty střílel těsně vedle. Po hodině hry posílá hostující Štemberk do vápna prudkou přihrávku, kterou si domácí Hendrich srazil na tyč vlastní brány. Hosté měli neuvěřitelné množství standardních situací, ale ani z jedné se jim nepodařilo skórovat. A tak v poslední minutě přišel trest. Po rohovém kopu hostů se k odraženému míči dostal domácí Vančura a z půlky sám pelášil na gólmana Farského. Své sólo zakončil gólem a navýšil tak náskok domácích na 2:0. Domácí tým tak bral šťastné vítězství 2:0 a hosté odjížděli domů s prázdnou.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - T. Nosek [-] , J. Růžička [-] , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - T. Michálek [-] , J. Vančura [-] , M. Bodlák [-] (90. J. Svoboda [-] ) , D. Dastych [-] (77. O. Bora [-] ) - F. Rybařík [-] (87. D. Bereš [-] ) , J. Kubík [-] (71. J. Hannich [-] )

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (77. P. Šulc [-] ) , K. Krejčík [-] , T. Polívka [-] (69. J. Zemánek [-] ) , O. Rozkovec [-] (84. J. Chropůvka [-] ) , J. Linka [-] , D. Tichý [-]

ŽK: 58. D. Dastych , 62. J. Růžička - 40. J. Halama , 55. K. Krejčík , 74. P. Karásek .
Hráči zápasu: A. Malík - M. Štemberk .
Místo: Suchdol - tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.