4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V druhém poločase Trutnov přitlačil na pilu


Branky


0

Zápas se odehrál na umělé trávě, na kterou jsou domácí zvyklý. Jablonec byl nebezpečným soupeřem a domácí dobře věděli, že cesta k vítězství povede pouze přes nadprůměrný výkon. Po tomto zápase si Trutnov upevnil svou pozici na třetí příčce a Jablonec klesl na sedmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jedna branka v závěru prvního poločasu

Do zápasu vstoupili lépe hosté a vypracovali si i první šance v zápase. Hned z prvního rohu hostí mohl skórovat Tichý, ale jeho hlavička přeletěla Šťastného bránu. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a hrálo se nahoru, dolů. Obě mužstva se dostala do dvou velice dobrých šancí, ale skóre se neměnilo. Až přišla čtyřicátá minuta a chybička hostujícího Štěpánka, kterou dokonale využil domácí Holubec, pro kterého již nebylo problémem otevřít skóre zápasu. Do kabin tak šlo veseleji domácí mužstvo. Hosté šli do kabin s nadějí na obrat ve druhém poločase.

Tři góly v síti hostí ve druhém poločase

Úvod druhého poločasu vyšel Trutnovu skvěle. V 51.minutě se dostal k odraženému míči domácí Marks, propálil vše, co mu stálo v cestě a míč zastavila až síť Farského brány. Domácí vedou 2:0 a hosté se snaží o snížení. Jenomže Trutnov hru kontroluje a Jablonec do ničeho nepouští. Je to právě naopak. Čtvrt hodiny před koncem se prosazuje výborně hrající Kejzlar a zvyšuje na 3:0. A neuběhly ani dvě minuty a jarní střelec Kejzlar přidal svou druhou a celkově čtvrtou branku. Domácí Trutnov si tak připsal celkem pohodlné vítězství. Hosté dnes prostě neměli nárok.





Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
trenér pan Miloš Dvořák: S výkonem jsem opravdu spokojený a myslím, že i kluci musí být sami se sebou spokojení, jak hráli. Odvedli kvalitní práci. Byl to z oboustranně pěkný fotbal, hrálo se nahoru dolu. Musím pochválit kluky z obrany, vynikající zápas odehráli Petr Makovský a Dominik Kovář, kteří pokryli vysokého Macháčka. Teď nás čekají dva zápasy venku, takže bylo obrovsky důležité, že jsme potvrdili body z minulého kola.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
:: My jsme hráli pod své možnosti. Teď se musíme vrátit zpátky na zem a začít makat. První nápravu budeme mít v sobotu s Novým Borem.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] (86. P. Brejcha [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] (79. M. Mařas [-] ) , D. Duch [-] (62. J. Matějka [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (85. J. Zezula [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-]

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Macháček [-] , P. Karásek [-] (82. J. Chropůvka [-] ) , K. Krejčík [-] , T. Polívka [-] (60. J. Zemánek [-] ) , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (56. D. Sedláček [-] ) , M. Štěpánek [-] , D. Tichý [-] , J. Halama [-] , M. Štemberk [-]

ŽK: 30. K. Krejčík , 66. D. Tichý .
Hráči zápasu: V. Marks .
Místo: Stadion Osvobození - UMT. Počet diváků: 152. Rozhodčí: Raplík Lukáš - VODRÁŽKA Dan, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.