0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekané vítězství Nového Boru v Jablonci


Branky


0

Sedmý Jablonec nad Jizerou hostil jedenáctý Nový Bor. Oba soupeře dělil od sebe pouhý bodík, ale měli odlišný vstup do jara. Zatímco hosté pouze těsně prohráli v Živanicích a svůj druhý zápas vyhráli, tak Jablonec měl na kontě dvě venkovní porážky a doma chtěl konečně zabodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zmrazila branka hostí již ve třicáté vteřině zápasu

Na výborně připraveném trávníků vstoupili hosté do zápasu parádně. U autové čáry si párkrát vyměnili míč a poté přišla přihrávka na Černého, který krásně přeloboval gólmana Farského a poslal svůj tým do vedení. Nový Bor se tak již v třicáté vteřině zápasu ujal vedení. Tato branka domácím mužstvem evidentně otřásla a dlouho se nemohlo dostat do hry. V desáté minutě mohli hosté svůj náskok navýšit, ale dvojice Pekař - Halbich svou šanci zazdila. Poté se konečně začali dostávat do hry i domácí. Po čtvrthodině zápasu prověřil pozornost gólmana hostí Blumentritta domácí útočník. O pět minut později zachránilo hosty od jasného gólu břevno. V závěru poločasu tlak domácích opadl a spíše se více faulovalo, než hrálo. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro hosty.

V druhém poločase marná snaha domácích o vyrovnání

Domácí do druhého poločasu jednou prostřídali a pustili se do dobývání hostující brány. Jenomže obrana hostí vedená výborným Čurgalim a skvělým Blumentrittem v bráně, domácím skórovat nedovolila. Naopak, každý protiútok hostí byl nebezpečný. Po sedmi minutách se do dobré střelecké pozice dostal domácí Halama, ale jeho rána letěla vedle. Vzápětí, se stejným výsledkem, odpověděl hostující Ondráček. Největší šanci domácích tak přišla ze strany hostů, kdy si Mach, ve snaze ukopnout balón, málem vstřelil vlastňáka. Postupem času se na kopačky domácích vkradla nervozita a tak hosté v poklidu svůj jednobrankový náskok uhájili a pokračují v úspěšném vstupu do jarní části sezony. To domácí jablonečtí mají nad čím přemýšlet. Tři jarní porážky a skóre 0:7.




Ohlasy k zápasu



FC Nový Bor
Spolupracovník redakce pan jiří Obrovský: Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme zaskočili soupeře již v 30 vteřině brankou. V podstatě jsme měli celé utkání pod kontrolou. Domácí nastřelili pouze břevno a naše vítězství je zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] , J. Zemánek [-] (87. D. Holman [-] ) , P. Karásek [-] (46. T. Polívka [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] (56. J. Kuhn [-] ) , S. Munzar [-] (83. J. Chropůvka [-] ) , D. Tichý [-] , J. Macháček [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] , F. Šimoník [-] , L. Čurgali [-] - J. Broschinský [-] , T. Janů [-] (88. L. Kubeš [-] ) , R. Mach [-] , Z. Pekař [-] (60. J. Frömmel [-] ) , A. Ondráček [-] - D. Halbich [-] (75. P. Stromecký [-] ) , J. Černý [-] (90. L. Devátý [-] )

ŽK: 55. J. Halama , 90. D. Holman - 60. D. Halbich , 90. D. Blumentritt .
Hráči zápasu: L. Čurgali .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Novák Michal - VÍT Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.