J. Holub 79.
M. Škoda 87.
P. Ruml 94. (p.)
3:1
(0:0)
73. P. Falta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř poprvé na jaře naplno bodovala


Branky


79. J. Holub , 87. M. Škoda , 94. P. Ruml (p.) - 73. P. Falta
0

Patnáctá Jaroměř hostila šesté Ústí nad Orlicí a dalo se očekávat, že hosté půjdou tvrdě za tříbodovým ziskem. Jenomže už první jarní domácí utkání Jaroměře ukázalo, že bude v domácím prostředí hodně silná. Velice dobrá návštěva 222 diváků viděla zajímavé utkání, ve kterém se domácí tým ukázal ve velice dobrém světle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nic nenaznačil

Dle papírových předpokladů, vstoupili do zápasu aktivněji hosté a snažili se diktovat tempo hry. To se jim docela dařilo, ale pozorná obrana Jaroměře je do žádné velké šance nepouštěla. Byl to naopak domácí útočník Škoda, který se po rohu málem prosadil hlavou. V 23.minutě se domácím povedla krásná akce. Středopolař Štajer ideální nahrávkou poslal do sólového úniku Škodu. Jenomže skvělý gólman Krátký jeho sólo zlikvidoval. Hosté se celou dobu snažili o dobývání Ondráčkovi brány a málem se jim to povedlo tři minuty před koncem poločasu. Hostující Heger se ve vápně dostal k míči, ale jeho tutovku skvěle vychytal domácí gólman Ondráček. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu, který evidentně víc neseděl hostům.

V druhém poločase Jaroměř Ústí dokonale zaskočila

Vstup do druhého poločasu se hostům opět podařil. Hned v úvodu vyráží gólman Ondráček tvrdou ránu Součka, ale dorážka Vaňouse mezi tři tyče nezamířila. V 50.minutě se dostal hostující Nágl k hlavičce, kterou těsně minul Ondráčkovu bránu. V první šanci se domácí tým ocitl v 65.minutě, kdy se do dobré pozice dostal Holub, ale také minul. V 73.minutě hosté zúročili svou převahu a nikým nepokrytý Falta a přesnou hlavičkou poslal Ústí do vedení. Hosté vedli 0:1, jenomže domácí tým tato branka neuvěřitelně nabudila. O šest minut později si na centr Škody naběhl Holub a z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného gólmana Krátkého. Bylo srovnáno na 1:1 a tato branka vybudila Jaroměř ještě k větší aktivitě. V 87.minutě se opřel do míče domácí Škoda a na jeho tečovanou střelu neměl gólman Krátký nárok. Jaroměř vedla 2:1 a byli to tentokrát hosté, kteří chtěli vyrovnat. Obrana Jaroměře byla ovšem pozorná a jejím hráčům se občas podařil rychlý brejk. V poslední minutě běžel sám na Krátkého bránu Knap, ale své sólo gólem nezakončil. Ve čtvrté minutě nastavení byl ve vápně hostí zfaulován domácí Čenovský a rozhodčí odpískal pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Ruml a završil tak skóre zápasu na 3:1. Zápas tak skončil nečekaným, ale zaslouženým vítězstvím Jaroměře.




Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér pan Miloš Exnar: Před dnešním zápasem jsme stáli na pomyslném rozcestí. Buď jít cestou domácího zápasu s Kutnou Horou, by’t jsme jej po boji prohráli nebo cestou totálně nepovedeného utkání v Letohradu. Jsem rád, že jsme si vybrali ten správný způsob zaujetí pro hru a vyválčili tři body po dlouhých měsících porážek. Nesmírně si cením toho, že jsme dokázali otočit nepříznivý stav. Naše vůle po vítězství byla větší, než měl soupeř.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce pan Jan Skácel: Fotbalisté Jiskry úlohu favorita na hřišti topícího se nováčka zvládali prakticky po celý zápas. V neuvěřitelném závěru však i dílem velké smůly o všechny body přišli. Kdo neviděl neuvěří! Takto snadno se dá ztratit vyhraný zápas. To vše musí fotbalisté Jiskry hodit za hlavu a připravit se na těžkou následující sérii. V sobotu 2. 4. od 16.30 hod. ji odstartuje domácí derby se sousedním Vysokým Mýtem, kterému vstup do jara také nevyšel.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , M. Štajer [-] (66. M. Seifert [-] ) , M. Michálek [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] (76. J. Bano [-] ) , O. Častvaj [-] (53. J. Holub [-] ) , P. Matějka [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , J. Smola [-] (63. M. Kukla [-] ) , V. Heger [-] , M. Coufal [-] - J. Felcman [-] , Z. Vaňous [-] , P. Langer [-] (73. L. Smejkal [-] ) , A. Nágl [-] - J. Souček [-] - P. Falta [-]

ŽK: 16. M. Čenovský , 71. A. Horák , 84. J. Holub - 34. P. Chleboun , 62. A. Nágl , 94. M. Coufal .
Hráči zápasu: M. Knap , P. Ruml - P. Falta .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NOVOTNÝ Miroslav, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.