O. Vaníček 8. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové vyhrál gólem z penalty


Branky


8. O. Vaníček (p.)
0

Sedmý Dvůr Králové hostil čtvrtý Suchdol a domácí věděli, že je nečeká vůbec lehké utkání. Hosté ze Suchdola totiž na jaře v každém zápase bodovali a navíc se prezentují velice dobrou kombinační hrou. Oslabený domácí tým musel celý zápas hodně bojovat, aby uspokojil vynikající diváckou kulisu v počtu 330 diváků.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl jediný gól z pokutového kopu

 

Již úvodní minuty naznačily, že to pro domácí tým nebude lehký zápas. Hřiště bohužel svým stavem nepodporovalo kombinační hru, ale s tím se lépe vypořádali hosté. Suchdol v útočné aktivitě zastavila situace z osmé minuty zápasu, kdy si na zpětnou přihrávku do vápna naběhl domácí hráč a byl nešikovně sražen hostujícím stoperem. Rozhodčí ani na chvilku nezaváhal a hned odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Ondřej Vaníček a proměněnou penaltou poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Hosty tato obdržená branka ještě více nabudila a zatlačili Dvůr na jeho polovinu. Gólman Vaníček musel dvakrát ukázat výborný zákrok, aby udržel čisté konto. Poločas vyhrál Dvůr 1:0, ale předváděná hra hostů dávala tušit, že ve druhém poločase se pokusí o zvrat.

 

 

 

 

 

V druhém poločase marná snaha hostí o vyrovnání

 

Celý druhý poločas hosté bušili do skálopevné obrany domácího Dvora Králové, ale překonat se jim ji nedařilo. V obraně kraloval kapitán týmu Martin Kruliš, který snad neprohrál ani jediný souboj. Domácím se v druhém poločase podařila pouze jedna akce, kdy si mezi obránce vběhl jejich útočník, ale svou střelu poslal vedle Malíkovi brány. Hosté kopali spoustu standardních situací a z jedné se jim dokonce podařilo i skórovat. V 68.minutě letěl míč do vápna, kde ho nejlepší hráč hostí Nosek, prodloužil na Kubíka, který pohotově překonal gólmana Vaníčka. Radost Kubíkovi zhatil hvizd rozhodčího, který branku neuznal. Proč? Snad pro údajný šlapák. Až do konce zápasu se hostům vstřelit branku nepodařilo a tak si domácí tým připsal těžce vydřené, ale o to hezčí vítězství.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér pan Pavel Matějka: Vítězství bylo z naší strany maximálně vybojované a vydřené a musím uznat, že soupeř u nás potvrdil svoji kvalitu. Takto vydřené vítězství je povzbuzením do další práce.

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce pan Vladimír Střihavka: Hra v poli se nám opravdu dařila, i když hřiště bylo v katastrofálním stavu. Bohužel jsme dnes nebyli produktivní, na rozdíl od předchozích zápasů. Bohužel už to tak někdy bývá. Někdy hrajete výborně a body nemáte a někdy se nedaří a body jsou. Líbila se mi hezká divácká kulisa



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Otradovský [-] (57. O. Janouch [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] (67. M. Hruška [-] ) , J. Podolník [-] , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (85. V. Hák [-] ) , F. Fejk [-] (75. R. Vágner [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - T. Nosek [-] (75. J. Hannich [-] ) , J. Růžička [-] , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - D. Bereš [-] (78. D. Dastych [-] ) , O. Bora [-] (67. J. Vančura [-] ) , T. Michálek [-] , M. Bodlák [-] - F. Rybařík [-] , J. Kubík [-] (81. J. Svoboda [-] )

ŽK: 26. J. Podolník , 41. P. Tomeš , 61. M. Kruliš , 91. R. Vágner - 35. O. Bora , 74. J. Růžička , 88. J. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Vaníček , M. Kruliš - T. Nosek .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - ŠEDIVKA Ondřej, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.