Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

10.0

Vysoké Mýto rozhodlo pět minut před koncem


Branky


85. M. Hock
0

Pátý Suchdol zavítal na hřiště osmého Vysokého Mýta a hosté se netajili touhou odvézt si domů minimálně bod. Jenomže domácí tým měl ty samé ambice a tak krásná návštěva 180 diváků viděla velice dramatické utkání, které až do konce nepostrádalo náboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

První poločas začala obě mužstva hodně opatrně, jakoby na nich visela tíha důležitosti utkání. Celý první poločas to byl boj převážně o střed hřiště a pěkných akcí bychom našli velice málo. Za zmínku snad stojí situace z 22.minuty, když se hezky uvolnil domácí Štěpánek, obešel dva hráče a poslal do gólovky Konečného. Jenomže hostující gólman Kubát tuto situaci přečetl a rychlým vyběhnutím nadějnou šanci zhatil. Jinak se celý první poločas odehrával mezi vápny, a proto také skončil bez branek. Obě mužstva měla do druhého poločasu o čem přemýšlet.

Druhý poločas i zápas rozhodla jediná branka

V druhém poločase se konečně začal hrát fotbal. Do první šance se dostali domácí hráči, ale obránci Suchdola nebezpečí včas zažehnali. V 55.minutě využil hostující Michálek nedorozumění v domácí obraně a pelášil sám na gólmana Zavřela. Jenomže ve finálce si míč ukopl kotníkem a poslal ho tři metry vedle domácí brány. O deset minut později měl gól na hlavě hostující Vančura, ale nedokázal trefit odkrytou bránu a míč z jeho hlavy letěl na břevno Zavřelovi brány. Hosté se poté dostali ještě do jedné nadějné pozice, ale s tou si poradil skvělý Zavřel v bráně Vysokého Mýta. V posledních dvaceti minutách se hra začala vyrovnávat a domácí po pár prostřídáních se stávali nebezpečnějším týmem. Vše nakonec rozhodla 85.minuta. Po standardní situaci domácí vypálili na bránu. Gólman Kubát míč vyrazil nad domácího hráče, který hlavičkou poslal míč na zadní tyč, kde stál úplně nepokrytý Hock. Ten se do míče nádherně akrobaticky položil. A jeho nůžky "ala Ibrahimovič", znamenaly vedení pro domácí tým 1:0. Hosté na tuto branku hned zareagovali. Přeskupili řady, ale přes veškerou snahu se jim už vyrovnat nepodařilo. Domácí Vysoké Mýto si tak díky jediné podařené střele připsalo velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: V prvním poločase se bojovalo převážně o střed hřiště a fotbalové krásy moc k vidění nebylo. V druhém jsme vstřelili důležitou branku. Vše nakonec dopadlo dobře a veledůležité tři body zůstaly doma. K příštímu zápasu zajíždíme v sobotu dopoledne na hřiště vedoucího mužstva divize „C” Olympie Hradec Králové. V tomto utkání pro nás bude každý bodík cenný, ale ve fotbale je možné vše, o čem jsme se přesvědčili minulý týden na vlastní kůži.

TJ Sokol Družba Suchdol
Asistent trenéra Vladimír Střihavka: V druhém poločase jsme měli tři jasné gólovky a kdyby je naši hráči proměnili vše mohlo být jinak. Jenomže se stále potýkáme se střeleckou nemohoucností a nejsme produktivní. Troufnu si říct, že jsme byli v druhém poločase lepším mužstvem, jenomže branku dali domácí a tak zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mrkáček Michal - RAIS Ondřej, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.