2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná střela Papouška rozhodla zápas


Branky


0

Desátá Kutná Hora zajížděla na hřiště třetího Turnova s cílem urvat nějaký ten bodík. Jenomže domácím se v poslední době daří a také by chtěli naplno bodovat. Zrodil se tak zajímavý zápas, ve kterém rozhodl o vítězství nejlepší hráč domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo vyrovnat až v závěru prvního poločasu

Do zápasu se povedl lépe vstup hostujícímu týmu, který se v 15.minutě zápasu ujal vedení. K míči se dostal Vácha a prostřelil bezmocného Hyku v domácí bráně. Hosté se tak z úvodního tlaku ujali vedení 0:1 a bylo na domácích, aby předvedli své fotbalové umění. Chvilku po vstřeleném gólu se dožadoval penalty domácí Novotný, ale rozhodčího jeho pád nechal chladným. Domácí si vytvořili i další příležitosti, ale ani Kordík a ani Moravec gólmana Ptáčka nepřekonali. V 42.minutě se povedl domácímu Tvrdému přetažený centr, který vrátil před bránu Cigánek na nabíhajícího Moravce, který rozvlnil síť za zády gólmana Ptáčka a srovnal stav zápasu na 1:1. První poločas tak skončil remízou a obě mužstva doufala, že v druhém poločase strhnou vedení na svou stranu.

Druhý poločas i zápas rozhodla branka Ptáčka

Vstup do druhého poločasu se opět povedl lépe hostům. Do velice dobré šance se dostal Vácha, ale s jeho střelou si gólman Hyka poradil. Kutná Hora zatlačila domácí tým na jeho polovinu, ale ložených šancí bylo jako šafránu. Jenomže žádný tlak netrvá věčně a ke slovu se dostal i domácí tým. V 72.minutě poslal domácí Novotný centr před hostující bránu. Míč se od hlavy Cigánka odrazil k Papouškovi, který se z bezprostřední blízkosti snažil překonat gólmana Ptáčka. Jeho první střelu Ptáček vyrazil přímo do nohou Papouška a míč se odrazil za záda bezmocného Ptáčka. Domácí tým se tak ujal vedení 2:1 a hosté se pokusili o závěrečný tlak. V závěru zápasu se dvakrát zaskvěl gólman Hyka, když zneškodnil střelecké pokusy hostujících hráčů. Turnov si tak připsal šťastné, ale o to cennější vítězství a udržel si třetí místo divizní tabulky.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Petřík [-] , M. Karisik [-] , V. Tvrdý [-] , D. Novotný [-] - D. Hurt [-] (29. M. Randák [-] ) , T. Cigánek [-] - P. Papoušek [-] (89. J. Šimek [-] ) , P. Moravec [-] (64. R. Matoušek [-] ) , M. Horák [-] (85. A. Drahovzal [-] ) -

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - Z. Pago [-] (46. R. Šesták [-] ) , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] (40. L. Šindelář [-] ) , M. Wolf [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

ŽK: 12. D. Hurt , 32. J. Petřík , 76. T. Cigánek - 29. M. Vácha .
Hráči zápasu: P. Papoušek - M. Wolf .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - ERLEBACH Jiří, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.