L. Devátý 64. (vl.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Ústí rozhodl vlastní gól


Branky


64. L. Devátý (vl.)
0

Třinácté Ústí nad Orlicí hostilo čtvrtý Nový Bor. Sestupová matematika je neúprosná a domácí tým potřeboval tři body z tohoto utkání jako sůl. Jenomže hostující tým patří k nejlepším mužstvům jara a tak se dala očekávat veliká fotbalová bitva. Celý zápas nakonec rozhodla jediná branka a navíc vlastní.



Úvod zápasu poznamenala krásná akce, kterou bylo poděkování za obětavou práci v oddíle, panu Vladimíru Pecháčkovi, místopředsedovi oddílu, který slavil 70 narozeniny a v pondělí 9. 5. obdržel za celoživotní práci ve fotbale cenu dr. Václava Jíry. Krásný moment, kterému tleskal celý stadion.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Obě mužstva vstoupila do utkání opatrně a snažila se hlavně o držení míče. Jako první se k zakončení dostal domácí Falta v 12.minutě, ale s jeho střelou si gólman Blumentritt poradil. Postupem času se Nový Bor ujal režie hry a začal si vytvářet i šance. V 21.minutě se do míče opřel hostující Pekař a domácí gólman Krátký jen s námahou vytahoval jeho střelu na roh. O dvě minutky později mohl skórovat hostující Rekondie, ale souboj opět vyhrál domácí gólman Krátký. Po půlhodině hry dostali domácí výhodu rohového kopu, který zahrával Vaňous. Na jeho centr si dobře naskočil Nágl, ale jeho pokus zablokovala hostující obrana. Závěr poločasu patřil jednoznačně hostům z Nového Boru. V 36.minutě letí střela z kopačky Pekaře těsně vedle. O dvě minutky později už Pekař trefuje bránu, ale gólman Krátký je opět na místě. V 42.minutě se za obránce domácích dostal hostující Rekondie a jeho rána z hranice vápna jen těsně minula domácí bránu. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhý poločas i zápas rozhodla vlastní branka

V úvodu druhého poločasu vlétl mezi váhající hostující beky domácí Souček, ale v slibné šanci jej zastavil vracející se hráč. Nový Bor se tlačil do útoku a výsledkem byla gólová šance v 50.minutě utkání. Po rohu Diakubamy trefuje Hoke tyč Krátkého brány a tak se skóre pořád nemění. Oba týmy se snažily oživit hru prostřídáním a zvýšilo se i nasazené tempo. V 62.minutě našel Vaňous skvělou přihrávkou volného Součka, ale ten z dobré pozice mířil vedle. Z následného protiútoku se hostující Černý řítil sám na gólmana Krátkého, ale nevyzrál na něj. Přišla 65.minuta a faul hostujících hráčů asi třicet metrů od brány. K míči se postavil tradiční exekutor všech standardek domácího mužstva Vaňous. Rána z Vaňousovy kopačky letí nad hostující zdí a Devátý, ve snaze odehrát míč pryč, ho trefuje za záda svého gólmana Blumentritta. Domácí se tak ujímají vedení 1:0 a vůbec jim nevadí, že to je po vlastňáčku. Hosté se samozřejmě snaží o vyrovnání a otevřeli hru. Do konce zápasu se jim podařilo vytvořit jeden závar před Krátkého bránou, ale ani z této šance nic nebylo. To domácí podnikali do otevřené obrany rychlé brejky a jak Ráb, tak i Nágl měli hodně blízko k navýšení skóre. Zápas skončil těsným vítězstvím domácího týmu, pro který nají tyto tři body cenu zlata. I když je pravdou, že zápasu by asi více slušela remíza.




Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: První jarní tříbodové vítězství se rodilo těžce, ale za výkon ve druhém poločase je zasloužené. Snad se začalo blýskat na lepší časy. Potěšitelný byl zejména zlepšený výkon po přestávce, který může být základem dalších úspěchů. V příštím kole zajíždí náš tým do Turnova, kde se hraje v neděli 22. 5. od 17.00 hod.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: K lepšímu úspěchu v dnešním zápase nám asi chybělo několik věcí. Které to byly, musí odhalit trenéři.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Felcman [-] , P. Felgr [-] , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Falta [-] , P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] (92. J. Smola [-] ) - M. Kukla [-] (60. R. Ráb [-] ) , J. Souček [-] (91. O. Skalický [-] ) -

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , F. Šimoník [-] (73. L. Kubeš [-] ) , R. Mach [-] , L. Čurgali [-] - J. Broschinský [-] , T. Janů [-] , Z. Pekař [-] (57. J. Černý [-] ) , P. Hoke [-] - J. Diakubama [-] (62. J. Frömmel [-] ) , A. Rekondie [-] (62. P. Stromecký [-] )

ŽK: 74. M. Coufal - 84. L. Devátý .
Hráči zápasu: J. Krátký - D. Blumentritt , Z. Pekař .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Leška Martin - BRDA Jan, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.