2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol uhájil výhru i v devíti lidech


Branky


0

Devátý Suchdol hostil jedenáctou Kutnou Horu a jednalo se o další veliké derby těchto dvou mužstev. Úžasná divácká návštěva 580 diváků viděla vše, co k fotbalu patří. Červené karty, důraznou hru a padly i dva góly. Je pravdou, že gólů mohlo být i více, ale střelecká nemohoucnost jednoho z mužstev to neumožnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru prvního poločasu se domácí ujali vedení

Úžasná divácká návštěva měla obě mužstva vybičovat k maximálnímu výkonu, ale úvod zápasu nasvědčoval něčemu jinému. Obě mužstva začala hodně opatrně, vědoma si kvalit svých protějšků. Postupně se domácí víc osmělovali a přebírali otěže utkání. Domácí se začali dostávat i do šancí a Michálkova hlavička měla být gólová, kdyby ovšem skončila v bráně. Poprvé se tak skóre zápasu měnilo až v 36.minutě. Domácí rozehráli dlouhý aut, který jejich hráč prodloužil na zadní tyč. Tam stál neobsazený Svoboda a hlavou míč poslal do odkryté brány. Hned z následující akce se s míčem dostal do vápna domácí Rybařík, ale neustál souboj a o míč přišel. V závěru poločasu si jedinou šanci vytvořila Kutná hora, ale domácí gólman Kubát byl na místě. První poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením domácího týmu.

V druhém poločase rychlý gól a dvě červené karty

Úvod druhého poločasu vyšel domácím skvěle. Na centrovaný míč si naběhl domácí Vančura a perfektně si ho stáhl pro sebe a po otočce zamířil přesně k tyči Ptáčkovi brány. Domácí se ujali vedení 2:0 a i nadále útočili. Skóre mohl změnit Bodlák, ale z úniku netrefil bránu. Do další gólovky se dostal domácí Michálek, ale hostující gólman Ptáček byl na místě. Po hodině hry dostává druhou žlutou a následně červenou kartu, domácí Bora a diváci začínají tušit drama. V 68.minutě je zákrok domácího Rybaříka také oceněn druhou žlutou kartou a červeným odchodem do sprch. Hostům se tak naskytla výtečná příležitost ke srovnání skóre, kdy jejich mužstvo mělo poměrně dlouhou přesilovku dvou mužů v poli. Jenže Kutná Hora se proti nadšeně bojujícímu domácímu týmu nedokázala prosadit a vytvořila si v podstatě jen jednu vážnější šanci, s kterou si gólman Kubát poradil. To naopak domácí Hannich s Kubíkem měli na kopačkách jasné gólovky, ale také neproměnili. Zápas tak vyhrál oslabený domácí tým a to zcela zaslouženě.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Krásná návštěva 580 diváků se mohla bavit fotbalem, kdyby jim nepřesní rozhodčí nepokazili zápas. Nedokázali strávit atmosféru derby a zbytečně udělovali karty na obě strany. Ale k zápasu. Celý zápas jsme hráli zodpovědně dozadu i dopředu. Bojovali jsme o každý míč a byli jsme důraznější než hosté, kteří si prakticky za celý zápas nevytvořili gólovku. To my jsme z našich šesti gólovek dvě proměnili a zaslouženě vyhráli, A to i přesto, že jsme víc jak dvacet minut hráli v dvojnásobném oslabení.

Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Tomáš Frejlach: Na malém hřišti v Suchodole se nedal hrát otevřený fotbal a důraznější domácí nás přehrávali. Domácí byli agresivnější a my jsme se tomu vůbec nedokázali přizpůsobit. I když domácí dostali dvě červené karty, ani tak jsme si žádnou loženou šanci nevytvořili. Vítězství domácích je zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - J. Svoboda [-] , J. Růžička [-] (79. D. Dastych [-] ) , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - O. Bora [-] , T. Michálek [-] (88. J. Hannich [-] ) , J. Vančura [-] (87. J. Kubík [-] ) , M. Bodlák [-] (93. M. Pacák [-] ) - F. Rybařík [-] - T. Nosek [-]

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - T. Skokan [-] , A. Urban [-] , J. Nekvinda [-] (55. Z. Pago [-] ) , V. Regner [-] , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Wolf [-] (72. R. Šesták [-] ) , M. Vácha [-] , V. Maxa [-]

ŽK: 17. T. Nosek , 25. J. Růžička , 33. F. Rybařík , 37. O. Bora - 33. B. Franc , 65. T. Skokan , 80. V. Regner , 84. J. Mandutz . ČK: 60. O. Bora , 68. F. Rybařík .
Počet diváků: 580. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.