0:6
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov schytal od Dvora půltucet


Branky


2. F. Fejk , 14. J. Podolník (p.) , 34. D. Vitebský , 40. M. Voldán (p.) , 48. F. Fejk , 51. D. Vitebský
0

Sedmý Trutnov hostil v klasickém derby čtvrtý Dvůr Králové. Obě mužstva od sebe dělil pouhý bodík a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Všechny prognózy byly v tomto zápase prolomeny a úžasná divácká návštěva přes 500 fanoušků, viděla gala představení jednoho týmu. A musíme uznat, že víc slyšet byli fanoušci hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelná gólová potence hostů v prvním poločase

Do zápasu vstoupili lépe hosté a už v druhé minutě se ujali vedení 0:1. U autové čáry si domácí hráči tak dlouho zahrávali s míčem, až jim ho důrazný hráč Dvora sebral a poslal průnikovou přihrávku do vápna. Hostujícího útočníka fantasticky vychytal gólman Šťastný, ale na dorážku Fejka už neměl nárok a hosté se ujali vedení. Neuběhla ani čtvrthodinka a hosté vedou už 0:2. Hosté zahrávají přímý kop do vápna. Tam nabíhajícího hráče srazil domácí Marks a rozhodčí bez váhání odpískal penaltu a Marksovi udělil žlutou kartu. Míč si na bílý puntík postavil Podolník a poslal gólmana Šťastného na druhou stranu. Pohroma domácího týmu pokračovala v 34.minutě, kdy chybička gólmana Šťastného umožnila pohodlně skórovat Vitebskému a hosté vedli už 0:3. Poločasovou zkázu domácího mužstva dokonala další penalta v 40.minutě zápasu. Gólman hostí Vaníček rozehrál nakrátko na beka, ten zatáhl míč až na půlku a pak poslal přesný míč za obranu na nabíhajícího spoluhráče. Toho ve vápně dostihl domácí obránce a nešťastně mu podtrhnul nohy. Pískala se další penalta, kterou bombou doprostřed brány proměnil Voldán a uzavřel poločasový stav na 0:4.

V úvodu druhého poločasu padly všechny naděje domácích na zvrat

Do druhého poločasu chtěli vstoupit domácí s vědomím, že zapomenou na poločas první a začnou s čistým štítem. Jenomže po třech minutách bylo vše jinak. A opět to byl gólman Vaníček, který poslal výkop na půlku hřiště, kde se míče zmocnili hosté a opět přišla průniková přihrávka za obranu. Nejrychleji byl u míče jeden z nejlepších hráčů na hřišti Fejk. Vybíhajícímu gólmanovi Šťastnému udělal rychlou kličku a zasunul míč do prázdné brány. Hosté vedli 0:5 a to ještě nebylo vše. V 51.minutě rozehráli hosté rychle aut, domácí obrana nestihla včas zareagovat na pronikajícího útočníka do vápna, který přihrávkou podél celé brány našel nabíhajícího Vitebského. Vitebský se položil do skluzu a gólman Šťastný z takové blízkosti neměl šanci. Za necelou hodinku to bylo 0:6 a v podstatě bylo po zápase. Trenér hostí prostřídal a dal příležitost zahrát si hráčům širšího kádru a domácí tým dnes prostě gól dát nemohl, ani kdyby se hrálo ještě další hodinu. Domácí Trutnov tak utrpěl vysokou porážku a jarní trápení mužstva pokračuje. To Dvůr si výhrou udržel krásné čtvrté místo v divizní tabulce.





Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Je to ostuda. Na rovinu vám řeknu, že dnes se stydím za to, že trénuji Trutnov. Výsledek je obrazem toho, jak hráči přistupující k tréninku. Celý měsíc se pořádně netrénuje, takže co chtějí. Tahle porážka byla jen vyústěním. Soupeř byl víc zapálený do hry, my jsme se jen schovávali. Samozřejmě dvě penalty písknout na domácí, vůbec tu druhou, kdy hráč uklouzl, rozdávat žluté karty jenom nám, to je věc další. Ale na to se nemůžeme vymlouvat. V kabině si řekneme, že se musíme vyvarovat chyb a hned v první minutě přijde ztráta míče při rozehrávce a dostaneme branku. Je to stále stejná písnička.

TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Chtěl bych poděkovat za velice dobrou podporu našich fanoušků, kteří vytvořili úžasnou fotbalovou kulisu a v podstatě byli naším dvanáctým hráčem. A tímto bych je chtěl pozvat na středeční dohrávku, kdy od 17:30 hostíme doma Semily. Do utkání jsme šli s tím, že chceme body, ale takový výsledek jsem nečekal. Zápas určitě hodně ovlivnil úvod, kdy se nám podařilo skórovat v první minutě a pak jsme trestali chyby domácích. O přestávce jsem nabádal mužstvo, aby hrálo stále zodpovědně, a opět nám vyšel začátek poločasu. Myslím, že pak už jsme to dohráli v klidu. V první řadě to hráči odpracovali, na druhém místě byla zodpovědnost, potom bezpečnost a nakonec i individuální výkony Fejka, Kruliše… Obranná řada včetně gólmana fungovala velice dobře.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] , Z. Tauchman [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] (74. D. Duch [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (84. M. Brutovský [-] ) , J. Holubec [-] (46. A. Starý [-] ) , M. Kejzlar [-] (79. M. Vyhnánek [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - O. Vaníček [-] , M. Kruliš [-] , V. Pavlásek [-] , J. Podolník [-] (72. R. Vágner [-] ) , P. Tomeš [-] , J. Rejl [-] , O. Janouch [-] (63. M. Otradovský [-] ) , F. Fejk [-] (66. M. Hruška [-] ) , D. Vitebský [-] (72. V. Hák [-] ) , M. Voldán [-] (79. R. Klazar [-] )

ŽK: 9. M. Kejzlar , 13. V. Marks .
Hráči zápasu: F. Fejk , M. Kruliš .
Počet diváků: 555. Rozhodčí: Krupa Jan - ŠŤASTNÝ Vít, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.