2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice výhrou potvrdily druhé místo


Branky


0

Druhé Živanice hostily šestý Suchdol, který by si rád nějaký ten bodík odvezl. Jenomže domácí tým předvádí na jaře vynikající výkony a body jen tak někomu nerozdává. V tomto zápase se 120 diváků bavilo atmosférou, ke které dobrým výkonem přispěla obě mužstva.


 

Fotografie ze zápasu pocházejí z tohoto zdroje: http://afk1994.rajce.idnes.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka v jeho závěru

Domácí tým vlétl na hostující Suchdol a hostující obrana se měla co otáčet. V první akci domácí hráči vyslali na Malíkovu bránu tvrdou střelu, s kterou si jen s obtížemi poradil. Z následující akce vznikl před hostující bránou pořádné horko. Po standardce domácích, opět skvěle zasahuje hostující gólman Malík a střelu z brankové čáry vyráží před sebe. Následná dorážka zazvonila o tyč hostující brány. Opět následovala střela do odkryté brány, ale skvělým skluzem zasáhl hostující stoper Hendrych a tak bylo pořád 0:0. V 30.minutě se hostům zranil Kubík a musel ho nahradit Růžička. Závěr prvního poločasu přinesl zajímavé rozuzlení. V 40.minutě hosté zahrávali přímý kop z dobré pozice. Gólman Volšík skvělým zákrokem vytáhl střelu Bodláka na roh. Rohový kop se hostům vůbec nepovedl a domácí podnikli rychlý brejk do otevřené obrany hostí. Po dvou rychlých přihrávkách se dostal k míči Janecký a ve svém sólu nezaváhal. Překonal gólmana Malíka a gólem do šatny poslal svůj tým do vedení 1:0.

V druhém poločase skvělý Volšík a další branka domácích

Druhý poločas přinesl vyrovnaný průběh a hosté se celou dobu tlačili za vyrovnáním. V cestě jim ovšem stála dobrá defenziva domácího týmu a skvělý gólman Volšík. Největší šanci ke srovnání stavu, si hosté vypracovali v 67.minutě. Na levé straně se uvolnil hostující Hannich a poslal před domácí bránu ostrý centr. Míč směřoval na Dastycha, ale ten ho šikovně přenechal na nabíhajícího Michálka, kterého domácí obrana nechala úplně volného. Jenomže Michálkova rána z první, trefila přesně rukavice připraveného domácího gólmana Volšíka. V 77.minutě zahrával domácí tým standardní situaci. K odraženému míči se jako první dostal Kakrda a propálil vše, co mu stálo v cestě. Zvýšil tak na 2:0 a pohřbil tím veškeré naděje hostí na vyrovnání. V zápase dobré úrovně tak domácí tým vyhrál 2:0 a potvrdil krásné druhé místo v divizní tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Byl to pro nás velice těžký zápas, protože jsme měli na lavičce pouze jednoho klasického náhradníka, který musel naskočit už v 30.minutě za zraněného Kubíka. Vedení 1:0 pro domácí, po prvním poločase bylo zasloužené. V druhém poločase jsme měli několik možností na vyrovnání, ale domácí podržel gólman. Myslím, že jsme v Živanicích mohli uhrát i lepší výsledek, ale za tohoto stavu je vítězství domácích zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - P. Motyčka [-] , J. Novák [-] , J. Sůra [-] , M. Ferčák [-] , L. Mocanu [-] - M. Hundák [-] (81. L. Trupl [-] ) , O. Ujec [-] (86. D. Mayer [-] ) , J. Janecký [-] (89. L. Jantovský [-] ) , O. Herzán [-] - T. Kakrda [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - T. Nosek [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] , M. Hendrych [-] - T. Michálek [-] , J. Vančura [-] (89. R. Pařez [-] ) , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] (80. J. Langr [-] ) - J. Kubík [-] (30. J. Růžička [-] ) , J. Hannich [-]

ŽK: 28. T. Nosek , 76. M. Hendrych , 81. J. Langr .
Hráči zápasu: O. Volšík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kazda Mgr. Jan - JEŽEK Václav, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.