1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól Čady z úvodu zápasu znamenal tři body pro Letohrad


Branky


0

Osmý Letohrad hostil dvanáctou Kutnou Horu a Letohrad toužil po třetím vítězství v řadě. Hosté z Kutné Hory by ovšem potřebovali body jako sůl a tak bylo jasné, že půjde o zápas, v kterém obě mužstva budou hrát až nadoraz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu padla v úvodu prvního poločasu

Úvod zápasu vyšel velice dobře domácímu týmu, který se už v páté minutě ujal vedení. Domácí Šponar hodil dlouhý aut do vápna, kam si naběhl domácí kapitán Čada a lehkou tečí na přední tyč překvapil gólmana Ptáčka. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a Kutná Hora se snažila o vyrovnání. Pár šancí si hosté vytvořili, ale žádná gólem neskončila. Po půlhodině hry se dostal k míči domácí Kabourek a běžel na hostujícího gólmana Ptáčka. Jeho pokus o lob mu nevyšel podle představ a tak se skóre zápasu neměnilo. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí tým.

V druhém poločase už branka nepadla

O poločase se přihnala do Letohradu pořádná přeháňka a hřiště bylo v mžiku pod vodou. Zápas se odehrál, ale terén již mnoho kombinačních akcí neumožňoval. Hosté v druhém poločase nehráli špatně, ale jejich akce jsou upracované a chybí jednodušší finální přihrávka. To akce domácích byly přímočařejší a účinnější. Po hodině hry se dostal k míči hostující útočník, ale s nepříjemnou střelou si domácí gólman Ehrenberger poradil. Hosté vrhají všechny síly do útoku s úmyslem vyrovnat. Víc vepředu je vysunutý i hostující gólman Ptáček a toho si všiml domácí Tichý. Jeho dalekonosný pokus o přehození gólmana Ptáčka jen těsně neskončil v bráně. Deset minut před koncem vstřelil domácí Šponar gól, ale pro ofsajd neplatil. V závěru se hrálo už vabank a hosté si vytvořili dvě velice dobré šance ke skórování. Ale ani jedna neskončila gólem. A když neproměnil domácí Černík jasnou gólovku, tak zápas skončil 1:0 pro Letohrad.




Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Tomáš Frejlach: Dostali jsme v páté minutě brzký gól. Byl to vyrovnaný zápas, ale domácí chodili do brejků a měli víc šancí než my. V poslední minutě jsme mohli vyrovnat, ale bohužel se nám to nepodařilo. Domácí asi vyhráli zaslouženě. Výborný výkon předvedl náš gólman Ptáček.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (63. J. Černík [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (88. M. Lorenc [-] ) , M. Vaniš [-] , M. Černohorský [-] (58. O. Kail [-] )

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (73. J. Nekvinda [-] ) , R. Šesták [-] , V. Regner [-] , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] (81. Z. Pago [-] ) , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

ŽK: 43. P. Štěpán , 80. J. Černík - 78. B. Franc .
Hráči zápasu: M. Čada - M. Vácha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Haleš Vladan - NOVOTNÝ Zbyněk, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.