Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

8.0

FOTO: Dvůr Králové potvrdil roli mužstva jara


Branky


11. M. Kruliš , 13. F. Fejk
0

V zápase kola se utkal třetí Dvůr Králové s devátým Novým Borem. Dvůr Králové tímto utkáním završil anglický týden, a chtěl se rozloučit s divizí vítězstvím. Byl to totiž jeho poslední domácí zápas v této sezoně. Hosté z Nového Boru přispěli ke kvalitě zápasu velikou měrou a tak se vynikající návštěva 300 diváků celý zápas měla na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky v úvodu rozhodly první poločas

Domácímu týmu se vstup do utkání povedl náramně a než se hosté stihli vzpamatovat, tak prohrávali o dvě branky. V 11.minutě dostali domácí výhodu standardní situace a ty mají domácí perfektně secvičené. Na letící míč si nejvýš vyskočil Kruliš a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení 1:0. O dvě minuty později se situace opakuje, akorát střelec je jiný. Tentokrát se k hlavičce dostal Fejk a zvýšil náskok Dvora na 2:0. A aby toho nebylo málo, tak domácí po standardce přidávají další branku, ale ta nebyla uznána pro postavení mimo hru. Hosté se dostali do hry až po necelé půlhodince a krásná Stromeckého střela skončila na břevně brány gólmana Vaníčka. O čtyři minutky později se opět klepe branková konstrukce Vaníčkovi brány, ale tentokrát po střele Broschinského. Hostům v těchto chvílích nepřálo štěstíčko. Těsně před koncem poločasu ještě po přihrávce od Pekaře, mohl skórovat Kubeš, ale na gólmana Vaníčka si nepřišel. Domácí tak vyhráli první poločas 2:0.

V druhém poločase Dvůr svůj náskok uhájil

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s jasným cílem, uhájit dvoubrankový náskok. Přenechal iniciativu hostům z Nového Boru a soustředil se na bránění. Hned v úvodu druhého poločasu se dostává do šance čerstvý hostující hráč Rekondie, ale ani on gólmana Vaníčka nepřekonal. Dobrou kombinační akci předvedli Mach se Stromeckým, ale finálka jim selhala. Domácím se daří kontry do otevřené obrany, ale gólman Blumentritt se překonat nenechává a drží tak naděje svého mužstva na lepší výsledek. Do další velké šance se dostal hostující Kubeš, ale i jeho ránu gólman Vaníček zkrotil. Do konce zápasu se ani jednomu z mužstev už skórovat nepodařilo a tak skončil zápas zaslouženým vítězstvím domácího Dvora Králové, kterému se podařilo vstřelit dva góly.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Třetí gól nám bohužel rozhodčí neuznal a to nás trošku poznamenalo. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme vycházet ze zajištěné obrany, takže soupeř byl opticky lepší, ale výhru jsme uhájili. Hráli jsme již třetí zápas v jednom týdnu a tak nám rychle docházely síly. Prim v utkání hráli oba brankáři. Jsme rádi, že jsme pro naše fanoušky dokázali vyhrát poslední domácí zápas této sezony.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Rozhodly dvě minuty a bylo po nás. Z nacvičených signálů nám dali dva góly ze standardek. Trefili jsme dvakrát břevno, ale gól nám dnes vstřelit nebylo souzeno. V druhém poločase jsme měli víc ze hry, ale hráli jsme občas i netakticky a žádnou z našich šancí jsme neproměnili. Gól bychom si asi zasloužili.



Počet diváků: 300. Rozhodčí: Trska Adam - SEVERÝN Vojtěch, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.