Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor získal potřebné tři body


Branky


5. J. Frömmel , 25. P. Stromecký , 41. R. Mach , 76. L. Čurgali (p.) , 83. Z. Pekař , 89. J. Černý - 7. J. Holub
0

Jedenáctý Nový Bor hostil čtrnáctou Jaroměř a pro domácí existovala pouze varianta tříbodového vítězství. Zajímavá návštěva 111 diváků si užila fotbalové představení, v kterém padlo nakonec sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Jaroměř ještě jak takž odolávala

Začátek zápasu byl spíše opatrný a to z obou stran. Ale hned první vážnější akce domácích byla gólová. V 5.minutě si převzal míč domácí Hauer a přesnou přihrávkou našel Stromeckého. Stromecký pronikl do vápna a přesným centrem našel hlavu nabíhajícího Frömmela, který přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Ondráčkovi šanci. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hosty to nabudilo k větší aktivitě a o dvě minutky později si vybojovali rohový kop. S první střelou si ještě domácí gólman Blumentritt poradil, ale na dorážku Holuba už neměl nárok a tak v 7.minutě bylo srovnáno na 1:1. Poté byla hra docela rozháraná, a i když byl Nový Bor lepším týmem, do loženek se moc nedostával. V 25.minutě si na špatně odkopnutý míč naběhl domácí Mach a nádhernou střelou nedal gólmanovi Ondráčkovi sebemenší šanci zasáhnout. V závěru poločasu si převzal míč domácí Stromecký, utekl obráncům hostí, vystřihl parádičku na gólmana Ondráčka a zavěsil pod břevno. První poločas tak skončil 3:1 pro domácí, ale hosté v něm určitě předvedli sympatický výkon.

V druhém poločase přidali domácí další tři branky

První šanci v druhém poločase si vytvořili hosté, ale gólman Blumentritt byl na místě a překvapit se nenechal. Domácí i po prostřídání postupně zvyšovali svůj tlak a vytvářeli si i šance, které hostující obrana zastavoval pouze s obtížemi. Šance Pekaře, Macha, Stromeckého gólem ještě neskončily. V 67.minutě vnikl do vápna hostí Černý a byl faulován. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který se vydal kopnout sám faulovaný Černý. Jeho ránu zastavilo břevno hostující brány a dorážka Čurgalimu nevyšla. V 76.minutě si výborně pokryl míč domácí Stromecký a byl faulován. Jelikož to bylo ve vápně, tak se pískala druhá penalta, kterou tentokrát kopal Čurgali. Ten penaltu bezpečně proměnil a hosté už po tomto gólu odpadli. V 83.minutě předvedl domácí Pekař svou rychlost i techniku, když si obehrál pár obránců i s gólmanem a zavěsil do prázdné brány. Na konečných 6:1 završil skóre Černý, když dorazil do odkryté brány vyraženou střelu Hokeho. Nový Bor si tak připsal vysoké a zasloužené vítězství 6:1.




Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: V prvním poločase se hosté ještě snažili a dokonce i hned vyrovnali. V druhém poločase postupně Jaroměř odpadávala a od sedmdesáté minuty jsme byli jasně lepší a mohli dát i více gólů. Naše výhra je naprosto zasloužená a potěšila nás i pěkná hra našeho mužstva.

FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Domácí byli jasně lepším týmem od úvodních minut. Největší problém nám dělala rychlost a rychlá přechodová fáze soupeře. Jsme ve fázi, kdy se trápíme a bojujeme sami se sebou.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] , F. Šimoník [-] - P. Stromecký [-] , L. Kubeš [-] (55. Z. Pekař [-] ) , J. Broschinský [-] (46. P. Hoke [-] ) , T. Janů [-] - J. Frömmel [-] (75. R. Engelhart [-] ) , J. Černý [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - L. Böhm [-] , M. Čenovský [-] , J. Bano [-] , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , O. Častvaj [-] (74. M. Seifert [-] ) , P. Matějka [-]

ŽK: 62. J. Černý - 69. M. Škoda , 73. O. Častvaj , 75. M. Knap .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - LEŠKA Martin, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.