0:1
(0:1)
43. L. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnovu se nedaří


Branky


43. L. Mach
0

Osmý Trutnov hostil sedmé Vysoké Mýto a chtěl navázat na vysokou výhru z Jaroměře. V zápase se projevila střelecká nemohoucnost domácího mužstva a tak k vítězství v tomto zápase stačila jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šli hosté do vedení

Začátek zápasu patřil hostům a vytvářeli si i šance. Do prvních dvou šancí v zápase se dostal hostující Motl, ale jednou přestřelil a podruhé jeho přihrávku nezužitkoval Štěpánek. Další šanci měl z trestňáku kanonýr Fikejz, ale Šťastného bránu vysoko přestřelil. A i v další šanci byl hostující Dvořák. S jeho slabou střelou si gólman Šťastný poradil. Domácí se konečně dostali do šance až po půlhodině hry, ale Matějka těsně minul Zavřelovu bránu. Pět minut před koncem poločasu mohli jít domácí do vedení, ale Tauchman ve skluzu přestřelil bránu. V 43.minutě se dostal k míči hostující Motl a vyzval přesnou přihrávkou Macha k úniku. Machovi se podařila ve vápně rychlá klička a jeho přené zakončení znamenalo poločasové vedení pro hosty 0:1.

V druhém poločase Trutnov z převahy nic nevytěžil

Úvod druhého poločasu patřil ještě hostům, ale akce Fikejze se Štěpánkem gólem neskončila. Postupně se režie hry ujal domácí Trutnov a vytvořil si veliký tlak se snahou vyrovnat tento smolný zápas. V 70.minutě zvonilo břevno hostující brány po ráně Holubce. Domácí i nadále stupňovali tlak, ale v cestě za úspěchem jim stál výborný gólman Zavřel. Čtyři minuty před koncem zápasu se dostal do jasné gólovky domácí Matějka, ale jeho pokus skončil mimo hostující bránu. Trutnov tak ze svého tlaku nic nevytěžil a proto si Vysoké Mýto domů veze všechny tři body.




Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Utkání se mi těžko hodnotí, protože si myslím, že jsme po dlouhé době doma hráli slušně, bojovali jsme, ale prostě kdybychom hráli do tmy, tak tu branku snad nedáme. Měli jsme minimálně pět gólových situací, které po brance doslova volaly. Ale to jak hazardujeme se šancemi, je strašné. Soupeře jsme přehrávali, ve druhém poločase se hrálo pomalu na jednu branku, klukům nemůžu nic vytknout. Až na ty šance, nedali jsme ani ty nejvyloženější, a tak si ten kalich vypíjíme až do dna.

SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Důležité tři body si z Trutnova odváží šťastnější hostující Mýto, kterému se ke konci druhého poločasu podařilo uhájit jedno brankovou výhru. Poslední domácí zápas odehrajeme v sobotu 11.června od 17,00 hod. s mužstvem FC Nový Bor.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - V. Marks [-] , M. Kejzlar [-] (50. J. Holubec [-] ) , V. Kozák [-] , D. Kovář [-] , M. Mařas [-] , Z. Tauchman [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] , O. Tobiaš [-] (72. J. Zezula [-] )

SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - M. Žák [-] , M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Trnka [-] - J. Dvořák [-] (53. V. Valášek [-] ) , D. Motl [-] (80. A. Kopřiva [-] ) , P. Tomášek [-] - R. Fikejz [-] , L. Mach [-] (89. L. Benda [-] ) , P. Štěpánek [-]

ŽK: 54. O. Tobiaš , 62. J. Šťastný - 65. L. Trnka , 90. P. Tomášek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Leška Martin - HÁDEK Jaroslav, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.