1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 14:00

19.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litvínov sahal v Litoměřicích po bodu, boj o záchranu ovšem zatím prohrává


Branky


0

Utkání 19. kola divize B, oboustranně bodově potřebných, mělo favorita v domácím celku FK. Tento fakt hostitelé bezezbytku  potvrzovaly v průběhu celých 90 minut. S čím si však příliš, až trestuhodně nepotykali, to bylo zakončení. Jen do přestávky jsme napočítali bezmála desítku možností, jak otevřít skóre. Objektivně nutno přiznat, že ani Litvínovští směrem dopředu nebyli jaloví. Nicméně jejich cit pro zakončení postrádal ledacos z fotbalové abecedy – zejména, co se technického zpracování míče týkalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litvínovská obrana fungovala jako dobře namazaný stroj

Nešťastníkem v první půli se stal hrot litoměřické ofenzívy Krejza. Třikrát se ocitl před gólmanem Pilařem, ale nebylo mu dopřáno ani trošičku radosti. Hostující brankář dobře četl úmysly a byl včas na správném místě. Totéž platilo i o ostatních pokusech, pod kterými byli podepsáni dokonce levý obránce Dolejška, středopolaři Suchý, Grunert.

 

Tam, kde nestihl zakročit Pilař, objevily se až devítičlenné bloky litvínovské obrany. „Alespoň jednu ze svých možností jsem měl zužitkovat pro klid celého mančaftu“, litoval Krejza, aby na druhé straně Zikmund objektivně přiznal: „Trestuhodně jsem dost bezhlavě napálil balon z dobré parkety pánu bohu do oken!!“

Hosté neproměnili ani jednu ze svých šancí a Litoměřice je potrestaly

Po přestávce bylo patrné, že se Litoměřičtí pokusí napravit svou reputaci. „To se stane jedině tehdy, pokud se kluci polepší v kombinaci z první – přesněji řečeno co se její přesnosti týká“,nechal se slyšet šéf klubu, někdejší zkušený praktik Radek Bania.

 

Jak si napravit reputaci ve výše uvedených souvislostech a nekombinovat na pětníku až do vápna výmluvně demonstroval středopolař Marič. Kolem něj široko, daleko nikdo. On z dobrých třiceti metrů napálil balon čistým nártem. Jak je Pilař dlouhý, na jeho projektil mířící k levé tyčce nedosáhl. FK šel zaslouženě do vedení. „Domácí jsou očividně lepší. Nedivím se, že se konečně už i v koncovce prosadili“, přiznal v té chvíli kvality hostiteli někdejší slávistický středopolař dnes manažer Litvínova Vratislav Havlík!



V probíhající 80. minutě mohlo být na straně FK ještě veseleji. To předvedl své individuální schopnosti Pavlíček, který přešel přes tři protihráče a obelstil i vyběhnuvšího litvínovského brankáře. Dva sbíhající spoluhráči z druhé vlny ovšem nedokázali zužitkovat v uklidňující dvoubrankový náskok a obrana hostí se štěstím nebezpečí zažehnala.

 

Poslední desetiminutovka se odehrávala ze strany „chemiků“ v duchu, že se jim buď podaří alespoň vyrovnat, nebo odjedou s prázdnou.  Jejich smutný osud mohli naplnit necelé tři minutky na to hned tři útočníci FK, ale do cesty se jim dvakrát postavil blok, jednou hostím pomohlo břevno.

 

Zdroj: fklitomerice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Štefan Knapík (trenér): „Když se nedaří v koncovce, nejde o žádnou společnou radost. Na proměňování dobrých možností se musíme víc soustředit, aby to tam klukům víc padalo. Dřív skórovat by v reálu znamenalo, že bychom podobný zápas odehráli v mnohem větším klidu. Nakonec musíme být rádi za tři body a i za to, že jsme udrželi čisté konto,“




Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - L. Krejza [-] (60. P. Hranička [-] ) , M. Suchý [-] (74. L. Beran [-] ) , M. Marič [-] (91. M. Horváth [-] ) , V. Pavlíček [-] , M. Novotný [-] , J. Dolejška [-] , M. Rapavý [-] (87. V. Flégl [-] ) , J. Grunert [-] , J. Seidl [-] , K. Tupý [-]

FK Litvínov
J. Pilař [-] - T. Karaus [-] (46. D. Batelka [-] ) , T. Künzl [-] (86. M. Longauer [-] ) , M. Prokop [-] , P. Dragoun [-] , M. Khaur [-] - J. Ducháček [-] , M. Kulhánek [-] , J. Polák [-] , J. Zigmund [-] (70. L. Krzák [-] ) - D. Macko [-]

ŽK: 80. M. Novotný - 29. J. Polák , 51. J. Zigmund , 55. D. Batelka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Václav, VAŇKÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.