Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

26.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

1.0

Jídlo

3.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.0

FOTO: Kladno si na domácím hřišti hravě poradilo s Nymburkem


Branky


0

Na půdu skvěle hrajícího Kladna zajížděl Nymburk, který se pohybuje ve středu ligové tabulky. Zatímco je Nymburk zachráněn a již nemůže postoupit, Kladno stále hraje o návrat do ČFL. Středočeský celek nic nepodcenil a svému soupeři nasázel tři branky, přičemž ani jednou neinkasoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Únik po půlhodině rozhodl

Domácí fotbalisté byli již od prvních minut aktivnějším celkem. První úspěšnou akci se jim ovšem povedlo rozjet po půlhodině. V souboji ve středu hřiště byl poslán luxusní balón nabíhajícímu Janu Procházkovi, který se v úniku dokázal střelou k levé tyčce prosadit. O deset minut později to bylo již 2:0. Daniel Bořík dostal míč do nohy, parádně se s ním prodral až do vápna a střelou mezi nohy nedal Lukáši Dědkovi jedinou šanci. Kladno šlo do kabin za stavu 2:0.

Kladenští přidali třetí hřebík do rakve Nymburka

Domácí fotbalisté stav utkání kontrolovali a čtyři minuty po uplynutí hodiny hry se jim povedlo udeřit potřetí. Branky se dočkal Štěpán Hanzlík, jenž doplnil své dva spoluhráče a dopomohl k výhře 3:0 pro svůj celek. Kladno nyní ztrácí společně s Českým Brodem pět bodů na vedoucí Lovosice, které mají utkání k dobru.



Počet diváků: 194. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.