1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas skončil jasnou výhrou Polep


Branky


40. R. Richard - 46. L. Kalivoda , 65. M. Linhart , 67. T. Javorek , 70. F. Suchánek (p.)
0

Vyrovnaný zápas ve kterém to od začátku jiskřilo skončil vysokým vítězstvím hostí z Polep, kteří si odvezli tři body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ve velkém tlaku dokázali jen jednou skórovat

Domácí Čáslav nastoupila k dnešnímu zápasu s mladším týmem a na začátku zápasu to bylo vidět, když domácí měli více ze hry a mnohem více šancí. Bohužel pro ně dokázali využít pouze jednu, jelikož proti ním stál velmi dobrý golman Černý, který mužstvo Polep držel nad vodou. Nic nenasvědčovalo tomu že by v tomto zápese měli mít domácí problém z hosty s Polep, až ve 40. minutě se však povedlo hostům skórovat a střelcem se stal Radek Richard jenž jako první dokázal překonat vynikajícího hostujícího golmana Černého. Za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Hosté otočili zápase neuvěřitelným způsobem

Začal druhý poločas a na hřišti byly týmy jako vyměněné to co bylo v prvním poločase bylo pryč na hřišti kralovali zkušenější hosté z Polep. Už od začátku začali svírat Čáslav, která se nemohla ze sevření vymanit. Hosté ač byli starší tak byly všede dřív a hráli si s domácími jako kočka s myší, čekalo se až hosté začnou dávat branky, první branka přišla záhy v hned v první minutě druhého poločasu kdy se trefil  obránce Lukáš Kalivoda. Další branky přidali hosté v 65. a 67. minutě když se trefili útočník Matěj Linhart a druhý utočník Tomáš Javorek stav byl 3:1 , ale to hostům nestačil chtěli dát domácím co se do nich vejde. Další branku přidali v 70 minutě kdy se z pokutového kopu prosadil obránce František Suchánek a pečetil stav na 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Polepy
Hruška Adam (náhradní brankář): Zápas byl vyrovnaný, nastoupili s mladšími kluky, ale my jsem se s tím popasovali. Poté jsem dostali Čáslav pod tlak a začali jsem dávat góly. V prvním poločase nás hodně podržel.



Sestavy


FK Čáslav B
S. Kovařík [-] - M. Lebduška [-] , M. Kubát [-] (80. J. Vašíček [-] ) , A. Ronovský [-] , T. Horák [-] (61. R. Zoufalý [-] ) , M. Vrána [-] , M. Havránek [-] , M. Kopecký [-] , R. Richard [-] , M. Výborný [-] , R. Vajgl [-]

TJ Polepy
J. Černý [-] - M. Macháček [-] , L. Kalivoda [-] , F. Suchánek [-] , J. Rak [-] (41. V. Dittrich [-] ) - L. Kmoch [-] (84. D. Zumr [-] ) , M. Müller [-] (72. L. Slezák [-] ) , Z. Hejduk [-] (78. D. Stojka [-] ) - T. Javorek [-] , M. Linhart [-] - T. Böhm [-] (64. M. Sejpal [-] )

ŽK: 26. R. Richard - 32. F. Suchánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.