2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 12:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín vstoupil do jarní části sezony výhrou nad Broumovem


Branky


0

Ve svém prvním jarním utkání porazili fotbalisté Jičína Broumov. Domácí Jičín se mohl opírat o bleskové a nebezpečné protiútoky, z nichž velká většina zůstala nevyužita. Přesto dokázali domácí zvítězit v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé protiútoky domácích

Fotbalisté Jičína vstoupili do zápasu aktivně a už během prvních minut se usadili na polovině soupeře z Broumova. Jičínští se v úvodu zahřívali a zastřelovali, a proto jejich šance soupeřovu branku příliš neohrožovaly. Nadějně vypadala situace v osmé minutě, kdy Tomáš Haken přiklepl v pokutovém území míč Michalu Milerovi. Jičínského hráče ale zradilo zpracování a balon skončil v rukou broumovského brankáře Jakuba Drahoráda.

Ve dvacáté minutě se poprvé výrazně ozvali i hosté z Broumova. K prudké střele z úctyhodné vzdálenosti se odhodlal Josef Mucha. Jeho střelecký pokus dokázal domácí brankář Michal Puš vyrazit a jičínský brankář si poradil i s následnou dorážkou, kterou vyrazil na roh. Tento rohový kop mohl být nakonec nebezpečnější pro Broumov. Domácí dokázali míč odklidit z vlastního pokutového území a přešli do rychlého brejku. Marek Kocourek přihrál rozběhnutému Michalu Milerovi, který se octil sám před brankářem Drahorádem, ve velké rychlosti už ale nedokázal vymyslet přesnější zakončení a Drahorád dokázal jeho střelu chytit.

 

Skóre se poprvé měnilo ve 30. minutě. Domácí se dostali k dalšímu rychlému protiútoku, který přihrávkou na Tomáše Klabana podpořil Marek Kocourek. Klaban, který unikal po pravé straně, zamířil a přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal broumovského gólmana. Hráči Jičína pokračovali v útočném pojetí hry, jejich skóre se ale nenavýšilo ani ve 43. minutě, kdy po rohovém kopu pohotově pálil aktivní Marek Kocourek, jeho prudká střela mířila pouze do středu branky, a proto ji dokázal brankář Drahorád vyrazit. První poločas, který se většinu času odehrával v režii domácích tak skončil 1:0. 

Závěrečná pojistka a pohodový konec

V úvodu druhého poločasu hosté zmobilizoval síly a už v 46. minutě zahrozili před domácí brankou, jejich střela se ale nakonec mezi tři tyče nevešla a skončila vedle branky. V dalších minutách přebrali útočnou iniciativu opět domácí. Na začátku 51. minuty rozehráli domácí signál u rohového praporku a následná střela Tomáše Hakena se odrazila o tyč broumovské branky. V 58. minutě unikal po pravé straně Tomáš Klaban, kterého na druhé straně doplňoval Tomáš Haken, jičínský útočník zvolil místo přihrávky střelou, tu však dokázal broumovský brankář vyrazit. V 65. minutě se Broumov dostal do šance, centr ze standardní situace našel hlavu jednoho z Broumovských, hlavička však našla i rukavice domácího gólmana Puše, který vytěsnil míč mimo tři tyče.

 

Definitivní rozhodnutí si domácí schovávali až do závěrečné desetiminutovky zápasu. V 81. minutě našel dlouhý výkop brankáře Puše Matěje Mészároše. Střídající hráč Jičína dlouho neváhal a lobem překonal vyběhnuvšího gólmana Drahoráda. Díky dvoubrankovému vedení odehráli domácí zbytek zápasu ve velkém klidu. V 87. minutě se usadili kolem vápna Broumova, zakončení celé kombinace však mířilo pouze do středu branky, kde byl připraven pozorný Drahorád. Jičín tak vybojoval tři body za výhru 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Viděli jsme klasické utkání na umělé trávě, hodně nakopávaných míčů, soubojů a boj o odražené míče. V tom jsme se hostům vyrovnali dobře a k tomu jsme přidali větší kvalitu ve fotbalovosti. Škoda, že jsme nevsítili dříve druhou branku, pak bychom byli klidnější. Potěšila mě defenzivní činnost, až na jednu neuhlídanou standardku, a čisté konto. Nutno pochválit i trojici rozhodčích za kvalitní výkon.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , J. Veg [-] , F. Materna [-] - M. Miler [-] , T. Haken [-] , M. Kocourek [-] (86. M. Šaroun [-] ) , D. Zezulka [-] , J. Míka [-] (74. M. Mészáros [-] ) - T. Klaban [-] (79. J. Nálevka [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , L. Beran [-] , J. Michálek [-] - J. Mucha [-] , J. Šimon [-] , M. Štejnar [-] (77. J. Rolník [-] ) , E. Wilke [-] - M. Gago [-] , T. Mucha [-] , L. Hanzlík [-] (46. D. Svoboda [-] ) -

ŽK: 60. M. Štejnar , 75. J. Mucha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kubišta Josef - NOVOTNÝ Matěj, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.