Brankář Dobrušky Filip Effenberk: Určitě bysme se radši viděli na výšších příčkách, osobně si myslím že na to máme!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, jak hodnotíte zápas s Třebší?
Když pomineme nepřesnosti v rozehrávce, zaviňené možná terénem, možná větrem, tak zápas hodnotím celkem kladně, dokázali jsme se prosadit a v zadu jsme toho Třebši moc nedovolili, škoda jen že jsme občas líní udělat krok navíc, nemusely by to být v závěru takové nervy.
Na jaře Dobruška podává kolísavé výkony, boj o záchranu se vás již nejspíš týkat nebude, ale panuje spokojenost s umístěním týmu v tabulce?
Určitě bysme se radši viděli na výšších příčkách, osobně si myslím že na to máme, bohužel se nám nepodařilo v některých zápasech bodovat tak, jak bysme si představovali a to nás teď trochu mrzí.
V Dobrušce tvoříte brankarskou dvojici s Markem Pěničkou, jak vám to spolu klape?
Za mě úplně super. S Márou si dokážeme vždy vyhovět co se týče tréninků i zápasů a ta spolupráce funguje. Jsem rád že mám vedle sebe zkušenejšího brankáře, který se dělí o zkušenosti, bere si na starost brankářské tréninky a díky kterému jsem tam kde jsem.
Příští kolo vás čeká rezerva Chlumce, jaký zápas čekáte?
V Chlumci jsem odehrál jedno ze svých prvních utkání v Krajském přeboru, tehdy se nám s Dobruškou podařilo zvítězit 2:1, takže na to rád vzpomínám a věřím že se nám to podaří zopakovat i následující kolo.
Váš tým je složen z mladých talentovaných hráčů, ale i ze zkušených borců, Karal, Hašek, Monika, jak tahle kombinace funguje?
Když mají ti mladší zrovna náladu si nechat poradit, tak si myslím že super. Jinak jsme všichni vděční že máme v týmu takovéhle hrače díky kterým je Dobruška konkurence schopná v Krajském přeboru.
Kdo podle vás Krajský přebor ovládne a kdo naopak spadne?
Police je letos jinde, ikdyž jsme s nimi dokázali držet krok jak na podzim v soutěži ,tak i v pohárovém utkání, je to za mě letos nejkvalitnější soupeř. Na spodku tabulky je to pořád dost otevřené, spadnout nepřeji nikomu, ale cesty do Jičína nebo do Lázní Bělohrad nás moc nebaví (směje se)
Co rád děláte když zrovna nehrajete fotbal?
Když je chuť a čas, rád si zajdu zacvičit na workout, jindy chodím na fotbalové zápasy podpořit mladšího bratra, nebo bývalé spoluhráče z Opočna

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.