T. Haken 7.
M. Kocourek 62. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si poradil s houževnatým Provodovem


Branky


7. T. Haken , 62. M. Kocourek (p.)
0

Jičín v zápase s Provodovem těžil z brzkého gólu. Provodov strádal kvůli neproměněným šancím. Tyto aspekty rozhodly o tom, že se Jičínští mohli radovat z výhry 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín jde brzy do vedení

Jičín začal proti Provodovu aktivně. Už v sedmé minutě domácí vystihli rozehrávku provodovských obránců, míč se dostal na pravou stranu, odkud domácí poslali prudký centr do vápna. Tento centr vyrazil brankář Libor Vacho pouze k Tomáši Hakenovi, který před odkrytou brankou nezpanikařil a prudkou ranou pod břevno otevřel skóre zápasu. V následujících minutách domácí pokračovali v držení míče a hosté se k vážnější příležitosti nedostali. Provodovští se výrazně připomněli až na začátku osmnácté minuty. Kapitán hostů Ondřej Nejman rozehrával standardní situaci a svým centrem nalezl v pokutovém území nikým nehlídaného Robina Golla. Provodovský záložník ale nevyužil volného prostoru stoprocentně a jeho hlavička skončila na tyči domácí branky. Provodov v dalším průběhu poločasu několikrát zahrozil před jičínskou brankou, domácí gólman Michal Puš však mohl zůstat klidný i díky tomu, že některé provodovské pokusy mířily hodně mimo branku. I Jičín se dostal ke střelám, domácí střelci však nebyli dostatečně přesní. První poločas tak skončil vedením Jičína 1:0. 

Provodov neproměňuje šance

Na začátku druhého poločasu si hosté vytvořili další velkou příležitost. V 54. minutě po levé straně hřiště uprchl domácí obraně Lukáš Nožka, který ve vápně zasekl míč, kličkou obešel jičínského obránce a prudkou příhrávkou vybízel spoluhráče na zadní tyči ke skórování. Na zadní tyč si z druhé vlny naběhl Robin Metzner, provodovský záložník dal do své střely příliš mnoho energie a z nadějné pozice vysoko přestřelil. Tato výstraha stačila domácímu týmu, aby se probudil a znovu navázal na hru, kterou praktikoval v úvodu zápasu. Jičín se zlepšil napříč všemi řadami, v obraně domácí přesněji odehrávali balony od vlastní branky, v útoku s větší dynamikou a přímočarostí postupovali směrem k soupeřově brance. Důležitý okamžik přišel v 62. minutě, kdy po pádu Tomáše Hakena v pokutovém území odpískal rozhodčí penaltu. Exekuce pokutového kopu se ujal Marek Kocourek, který prudkou ranou do pravého horního rohu branky zvýšil na 2:0.

 

Ani za dvojnásob nepříznivého stavu se hosté nevzdávali. Provodov se nadále dostával do nadějných příležitostí, zakončující hráče však zrazovalo zakončení, které způsobilo, že hosté nedokázali vstřelit branku. Závěr zápasu si domácí fotbalisté pohlídali a dovedli utkání do zdárného konce. 



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Veg [-] , J. Řeháček [-] , M. Jeník [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (79. T. Bucek [-] ) , J. Míka [-] (69. M. Mészáros [-] ) , M. Kocourek [-] , D. Zezulka [-] , J. Ulvr [-] - T. Haken [-] (87. V. Horáček [-] ) -

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - P. Kratěna [-] , L. Nejman [-] (79. M. Tolda [-] ) , O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] , R. Goll [-] , M. Srkal [-] , K. Belák [-] , R. Metzner [-] (75. D. Bogusz [-] ) - L. Nožka [-] (55. J. Dvořáček [-] )

ŽK: 17. M. Jeník , 48. M. Kocourek , 79. T. Haken - 31. O. Nejman , 61. K. Belák , 61. L. Nejman , 73. J. Dvořáček , 85. J. Chmelík , 88. M. Rojšl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pešava Otakar - HLAVÁČ Martin, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.