2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov díky gólům ve druhé půli zdolal Dobrušku


Branky


0

První poločas zápasu mezi Dobruškou a Provodovem nabídl nepřesnosti a zblokované střely. Ve druhém poločase se domácímu týmu vyplatil nástup Michala Rojšla, který o výhře Provodova rozhodl dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

 První poločas moc gólových momentů nenabídl. Hráči rychle přistupovali k soupeři a tím zmenšovali prostor pro přesnou kombinaci. První část poločasu se dařila lépe Dobrušce, která několikrát protáhla domácího gólmana Libora Vacha. Závěr první půle zastihl v lepším rozpoložení domácí tým, který se centrovanými balony i střelami snažil o gólový úspěch. Ani Provodovští však nedokázali propálit hradbu těl ani samotného brankáře Marka Pěničku, a první poločas proto skončil remízou 0:0.

 

Prozřetelné střídání Provodova

V úvodu druhého poločasu se domácím vyplatilo nasazení Michala Rojšla. Střídající hráč Provodova byl na hřišti pouhé čtyři minuty, když ve vápně Dobrušky převzal míč a přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. Vedoucí branka značně povzbudila domácí fotbalisty, kteří se v následujících minutách usadili na polovině Dobrušky. V šestapadesáté minutě se Provodov dostal k několikanásobnému zakončení ve vápně hostů, brankář Dobrušky však tlaku domácích odolal a neinkasoval. Domácí i v následujících okamžicích pokračovali v obléhání pokutového území hostů, na tomto malém prostoru se však sešel velký počet hráčů, a proto pro domácí bylo obtížné dostat se do pořádného zakončení.

Po hodině hry se hosté začali probouzet z otřesu po inkasované brance. Dobruška se dostávala ke standardním situacím i střelám zpoza pokutového území. S veškerými pokusy si ale brankář Vacho poradil. Gólové pojistky se domácí dočkali v závěru zápasu. V 87. minutě se na hranici vápna k míči dostal Michal Rojšl a domácí hráč si i napodruhé věděl proti brankáři Pěničkovi rady. Přízemní střelou Rojšl zvýšil na 2:0, a rozhodl tak o výhře Provodova. 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - O. Nejman [-] , L. Nejman [-] , D. Pařízek [-] , J. Chmelík [-] - L. Nožka [-] (46. M. Rojšl [-] ) , K. Belák [-] , M. Srkal [-] , R. Goll [-] - J. Dvořáček [-] (90. D. Bogusz [-] ) , L. Khun [-] (46. R. Metzner [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - P. Effenberk [-] (13. M. Hnát [-] ) , F. Šotola [-] , V. Malý [-] , P. Krahulec [-] - J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] , J. Hubáček [-] , J. Havlík [-] - M. Majer [-] (88. J. Petr [-] ) , A. Hašek [-]

ŽK: 22. D. Pařízek - 48. V. Malý , 81. J. Mikušík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - JANATA Lukáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.