Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice získala cennou remízu ve Mšeně


Branky


0

V 19. kole Jiskra Mšeno hostila poslední tým tabulky, Lomnici. Mšeno dvakrát vedlo o dvě branky, ale nakonec se muselo spokojit pouze s remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balatka zvládl premiéru v bráně na výbornou

Do zápasu Mšeno nevstoupilo povedeně a Lomnice si v úvodu vytvořila několik gólových příležitostí. Nejprve z dálky vypálil jeden ze záložníků Lomnice, s jeho střelou však mladý Balatka v bráně problémy neměl. O pár momentů později si poradil i se střelou zblízka. Tím aktivita Lomnice nekončila a za chvíli zvonila dvakrát tyč branky domácích. V první šanci Mšena se ocitl ve 31. minutě Hartman, po dlouhém míči za obranu se objevil v situaci, kdy šel sám na brankáře, Hartman poslal míč brankáři mezi nohy a domácí šli do vedení. Ve 44. minutě se prosadil Štětkář v podobné situaci a Mšeno šlo do dvoubrankového odskoku.

Střídání Svobody: Nejprve krásná branka a poté červená karta

Úvod druhého poločasu se odehrál ve stejném duchu jako ten první a hned ve 46. minutě znovu zvonila tyč domácí branky po hlavičce jednoho z hostujících útočníků. V 61. minutě vrátil Lomnici do zápasu Šteffan svojí brankou, kdy po standartní situaci na hranici vápna prodloužil hráč Lomnice míč k penaltě, tam číhal právě Šteffan, i přes snahu domácího brankáře míč vytěsnit mimo tři tyče dokázal balón dostat mezi ně. Od té chvíle se nehrál moc kvalitní fotbal a místo kombinace diváci mohli vidět pouze nakopávané míče dopředu. V 67. minutě předvedl střídající Svoboda nejkrásnější moment celého zápasu. Po odraženém míči napřáhl ze střední vzdálenosti a z prvního doteku napálil míč přímo pod břevno branky Zachovala. Tím alespoň na chvíli navrátil klid na kopačky Mšena. Ten jim ale vzal o osm minut později Gaubman, který po neodpískaném faulu na Macháčka opět snížil vedení Mšena brankou ze standartní situace. Následovala velká šance Mšena, do které se dostal Pešat, ale nedokázal doklepnout míč do prázdné branky z malého vápna a jeho pokus skončil vysoko nad brankou soupeře. Poté ještě jednou zahrozila Lomnice, ale ani ta nedokázala proměnit svůj průnik středem a míč skončil pouze v ochranné síti. Brankovou se stala až šance kapitána Gaubmana, který v 86. minutě vyrovnal na 3:3 a vybojoval svému týmu zasloužený bod. V 88. minutě dvakrát po sobě fauloval Svoboda, po prvním faulu nechal sudí Linhart výhodu, ale Svoboda přerušil hru druhým faulem a Linhart možná trochu zbytečně tasil dvě žluté karty zároveň a po nich následovala samozřejmě červená.

 

Jiskra Mšeno se příští týden představí na hřišti Velkých Hamrů.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
Štěpán Balatka (brankář): Moje pocity jsou smíšené. Před zápasem jsem byl mírně nervózní. Přeci jenom chytat první zápas za chlapy od první minuty je neskutečný pocit. Největší strach byl asi z nějaké chyby, ale se vstupem na hřiště ze mě všechno spadlo, sice chvíli trvalo než jsem se rozkoukal, ale myslím si, že jsem to celkem zvládl. Začátek první půle byl z naší strany velmi ospalý, kazili jsme přihrávky a nedokázali si podržet míč na kopačkách. Lomnice si vytvořila několik slibných příležitostí, ty se mi, ale podařilo zneškodnit za velké pomoci kluků v obraně a brankových tyčí. Poločas jsme vyhráli 2:0, lepší začátek jsem si ani nemohl přát. Do druhého poločasu jsem šel s přáním hlavně neinkasovat brzký gól. To se moc nepovedlo. Byli jsme pod tlakem a vedení se nám nepodařilo udržet až do konce, v závěru jsem obdržel gól na 3:3. Navíc ve druhém poločase jsem spíš lovil než chytal i přesto že střely byly z velké blízkosti, tak mě mrzí především první gól, na který jsem si sáhl. Kdo ví, třeba kdyby se mi podařilo aspoň jednu z šancí vykrýt, mohl pro nás zápas skončit vítězně. Takže, abych to shrnul nemůžu být spokojený, ale vzhledem k tomu, že to byl první celý zápas, jenž jsem odehrál tak si toho budu vážit a věřit v další šanci. Velké dík patří trenérovi, který mi dal šanci ukázat se v zápase KP, celému týmu, který mi neskutečně pomohl na hřišti i mimo něj, rodině a mým kamarádům, kteří za mnou stojí, podporují mě a věří ve mě a v to co mám tak rád.




Sestavy


Jiskra Mšeno
Š. Balatka [-] - J. Macháček [-] , J. Filip [-] , D. Moravec [-] , D. Štětkář [-] (55. D. Svoboda [-] ) , P. Heinrich [-] , T. Hartman [-] , P. Jiroušek [-] , M. Filip [-] (63. T. Veselouš [-] ) , L. Pešat [-] , V. Krámský [-] (86. M. Daniel [-] )

FC Lomnice nad Popelkou
J. Zachoval [-] - A. Gaubman [-] , L. Heřmanský [-] (46. J. Šteffan [-] ) , J. Fedorko [-] , D. Korček [-] , D. Drahoňovský [-] , F. Košták [-] , Š. Veber [-] , J. Drusan [-] , J. Nechanský [-] , P. Janata [-] (44. P. Zboroň [-] )

ŽK: 32. J. Filip , 59. V. Krámský , 88. D. Svoboda - 76. D. Korček . ČK: 88. D. Svoboda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Linhart Martin - JACIK Ondřej, ŠPIDLEN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 21 70:15 56
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 21 66:15 54
3 FK Velké Hamry B 21 61:33 39
4 SK Skalice u České Lípy 21 46:28 38
5 TJ Spartak Chrastava 21 46:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 14
4 Jan Díl 12
5 Jaroslav Vacek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 96 65,3% 1
2 Jiří Klik 83 59,3% 0
3 Radek Hruška 42 37,5% 0
4 Josef Paulovič 36 51,4% 1
5 Vojtěch Brož 28 63,6% 0
Zobrazit celou tabulku