2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košťálov v těžké situaci


Branky


55. M. Kukla , 58. J. Šimon - 66. K. Janata
0

Košťálov se nachází na posledním místě tabulky a vystoupit z této pozice mohou jen tehdy, pokud příští víkend porazí na svém hřišti Jiskru Mšeno, která je předposlední. Košťálov má poté ještě dohrávaný zápas s Velkými Hamry, ale na ten nemohou spoléhat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věrný držel Košťálov nad vodou

V 16. minutě se bravurním zákrokem blýskl brankář Věrný, který reflexivně vyrazil pokus Vacka. V 19. minutě se Piry se střelou ze střední vzdálenosti snažil ohrozit domácí branku, ale gólman Kotyk jeho pokus s vypětím všech sil zneškodnil. Dvě minuty poté přišla krásná kombinační akce hostů, na jejím konci stál Klaban, ale i s jeho pokusem si domácí brankář poradil. Ve 28. minutě se zrodil další zákrok Věrného, tentokrát si na něm zuby vylámal Šimon. Ve 36. byl opět Věrný v akci, kdy nohama vyrazil pokus domácího hráče. Těsně před odchodem do kabin mohli domácí jít do vedení, když Vacek postupoval sám na brankáře, ale znovu se blýsknul Věrný, který přiváděl domácí hráče k šílenství.

Kukla otevřel skóre

Na začátku druhé půle famózní výkon Věrného pokračoval, když vyrazil další domácí pokus. Hosté zřejmě zůstali hlavami někde v kabině a při další šanci musel čelit jejich gólman dalšímu ataku. V 54. minutě domácí Kukla dostal balon za obranu, udělal kličku brankaři a poslal míč do sítě - 1:0. V 58. minutě přišla kontroverzní situace, kdy šla přihrávka na domácího hráče, který stál v jasném ofsajdu udělal pohyb proti míči, ale míče se nakonec z druhé vlny zmocnil Šimon, a ten zvýšil na 2:0. Pomezní rozhodčí celou dobu signalizoval zvednutým praporkem postavení mimo hru, ale po poradě s hlavním, branku nakonec uznali, i přes nespokojenost hostů. V 61. minutě hosté byli blízko snížení, ale Mečíř sám před brankářem netrefil branku. V 65. hosté přece jen snižují, standardní situaci zahrával Janata, míč proletěl skrumáží těl až na zadní tyč a skončil v síti - 2:1. Další branka už ale poté nepadla a domácí uhájili těsnou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy
Michael Šimek: Po dnešním výkonu hostů jsem překvapen, že jsou v tabulce poslední. Jejich gólman a stoper předvedli velmi kvalitní hru. My jsme byli v tomto utkání aktivnější a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Košťálov
Michal Baudyš (vedoucí): Bohužel ani tentokrát se nám nepodařilo bodovat. Ale ještě budeme bojovat, nyní jsou před námi dva důležité domácí zápasy, které se pokusíme zvládnout a zachránit tak krajský přebor.



Sestavy


TJ Doksy
M. Kotyk [-] - O. Picek [-] , M. Vaňátko [-] (68. P. Štástný [-] ) - D. Šesták [-] , M. Šimon [-] , O. Vacek [-] , T. Konečný [-] (71. M. Horčík [-] ) , M. Vaňátko [-] (88. J. Švec [-] ) , M. Kukla [-] , J. Šimon [-] , M. Kulha [-]

FK Košťálov
D. Věrný [-] - K. Janata [-] , J. Sádek [-] , T. Houžvička [-] , L. Klaban [-] (85. M. Kosina [-] ) , P. Holovič [-] (46. J. Cerman [-] ) , J. Grafek [-] , F. Piry [-] , M. Kosina [-] , L. Klazar [-] , P. Mečíř [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Horák Robin - MAREK Ondřej, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 21 70:15 56
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 21 66:15 54
3 FK Velké Hamry B 21 61:33 39
4 SK Skalice u České Lípy 21 46:28 38
5 TJ Spartak Chrastava 21 46:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Tomáš Kysela 14
3 Radim Věchet 14
4 Miroslav Štemberk 12
5 Jan Díl 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 96 65,3% 1
2 Jiří Klik 83 59,3% 0
3 Radek Hruška 42 37,5% 0
4 Josef Paulovič 36 51,4% 1
5 Vojtěch Brož 28 63,6% 0
Zobrazit celou tabulku