Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice nedokázala ubránit vysoké vedení


0

 V předposledním kole krajského přeboru Lomnice hostila Bozkov. Mírně favorizovaný Bozkov v poločase prohrával o tři branky, ale nakonec výsledek dokázal vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Drahoňovského

 Bozkovští domácí Lomnici zaskočili na začátku aktivitou a několika šancemi. Už ve druhé minutě Havel centroval před branku Prouskovi, a ten z voleje střílel těsně mimo branku. Pak se ale zase ukázali domácí, když v 7. minutě Drahoňovský prověřil Zemánka, ten pouze vyrazil a následnou dorážku už v pohodě chytil. Ve 12. minutě po faulu Tumy kopali domácí přímý kop a Zemánek opět vyrazil a dorážka šla mimo branku. V 19. minutě zastavil Vrchovského, který běžel sám na branku, ofsajd. První branka přišla ale až ve 28. minutě, a to do sítě hostů. Hrnčíř si naběhl do pravého rohu, odkud centroval před bránu, kde už byl přichystaný Drahoňovský a hlavičkou uklidil míč do sítě. A za dvě minuty bylo ještě hůř, na 2:0 pro domácí navyšoval opět Drahoňovský. Hosté najednou byli na dně a nemohli se dostat ze své půlky hřiště. Když ve 38. minutě domácí po přímém kopu dali třetí branku, při níž si Drahoňovský připsal hattrick, zdálo se vše už ztracené. Pro hosty byla píšťalka ohlašující poločas vysvobozením.

Nečekaný zvrat

 Druhý poločas začal střídáním na obou stranách, Prouska nahradil Kobrle a Janatu Fedorko. Hra se vyrovnala a domácí se zdáli už jistí výhrou. V 51. minutě mohli hosté snížit po faulu Heřmanského, ale přímý kop šel lehce nad břevno. Za čtyři minuty Bozkovští opět střídali, za poraněného Vrchovského naskočil do hry Červený. V 58. minutě přišel klíčový moment zápasu. Hosté dali kontaktní gól a rázem ožili. Červený přihrál na novopečeného kapitána hostů Liďáka, a ten z velkého vápna mazácky přehodil gólmana - 3:1. A pro Bozkovské rázem zasvitla naděje. Tu umocnila za jedenáct minut další branka do sítě Lomnice. Tentokrát Lakatoš, jenž dostal míč od Béma, běžel nikým nezastaven od pomezní čáry až k půlkruhu velkého vápna a odtud poslal krásně míč rovnou za záda Zachovalovi. Ve vzduchu kromě deště bylo cítit vyrovnání a dokonce přišlo ještě dříve než déšť. V 79. minutě po faulu na Liďáka přišel na řadu přímý kop. K němu se postavil zkušený Červený a krásně míč zakroutil kolem levé tyče rovnou do brány - 3:3. Nepříjemnost pro hosty přišla za tři minuty, kdy druhou žlutou kartu uviděl Mazánek, a museli dohrávat v deseti. Posledních deset minut se ještě snažily oba týmy strhnout vítězství na svoji stranu, ale bez úspěchu, a tak derby skončilo remízou 3:3, stejně jako v podzimní části soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FC Lomnice nad Popelkou
Zdeněk Baudyš (trenér): V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší, když Drahoňovský kromě hattricku ještě další dvě šance spálil. Ve druhé půli ale hosté ovládli střed hřiště, trochu nás přehrávali, ale dva ze tří gólů byly kolapsy našeho gólmana. Remíza pro nás nic neřeší, musíme o záchranu bojovat do posledního kola.

TJ Sokol Bozkov
Michal Nesvadba (trenér): Viděli jsme dva rozdílné poločasy. Po prvním, kdy gólově a poté i herně dominovala Lomnice a zdálo se, že je rozhodnuto, přišel poločas druhý a v něm jsme naopak dominovali my. Tak to ale už u derby chodí. Ceníme si jednoho bodu za remízu, neboť i ten jeden bod nám k záchraně stačí, škoda jen zbytečně vyloučeného Mazánka. Naopak opět musím pochválit diváky, protože právě oni mají velikou zásluhu na druhém poločase, kdy neustále povzbuzovali hráče a výkony se opravdu hodně zvedli. Po dnešním zápase si myslím, že opravdu platí heslo: Když cítíte podporu, dokážete všechno! Díky samozřejmě patří i klukům, kteří v druhém poločase zabojovali a dokázali dotáhnout takové manko a zařídit alespoň čestnou remízu.



Sestavy


FC Lomnice nad Popelkou
J. Zachoval [-] - P. Fišar [-] , Š. Veber [-] , D. Korček [-] (80. P. Zboroň [-] ) , J. Drusan [-] , M. Hrnčíř [-] , P. Janata [-] (46. J. Fedorko [-] ) , D. Drahoňovský [-] , A. Gaubman [-] , F. Košták [-] , L. Heřmanský [-]

TJ Sokol Bozkov
L. Zemánek [-] - R. Prousek [-] (46. D. Kobrle [-] ) , J. Musil [-] (68. T. Mazánek [-] ) , J. Liďák [-] , M. Lakatoš [-] , L. Plátek [-] , M. Havel [-] , J. Vrchovský [-] (54. P. Červený [-] ) , S. Bejda [-] , L. Tůma [-] , J. Bém [-]

ŽK: 51. L. Heřmanský , 65. J. Fedorko - 12. L. Tůma , 79. M. Lakatoš , 83. T. Mazánek . ČK: 85. T. Mazánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Blaschke Jiří - VRTAL Bohumil, FRÝDA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 21 70:15 56
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 21 66:15 54
3 FK Velké Hamry B 21 61:33 39
4 SK Skalice u České Lípy 21 46:28 38
5 TJ Spartak Chrastava 21 46:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 14
4 Jaroslav Vacek 12
5 Miroslav Štemberk 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 96 65,3% 1
2 Jiří Klik 83 59,3% 0
3 Radek Hruška 42 37,5% 0
4 Josef Paulovič 36 51,4% 1
5 Vojtěch Brož 28 63,6% 0
Zobrazit celou tabulku