Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 12:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov B nestačil na Temelín


0

V netradičním času se utkala mužstva Jankova B a Temelína, za což může nezpůsobilý trávník v Dubném a tak domácí hrají aktuálně na hřišti v Jankově. Pro Temelín to byl zájezd na venkovní hřiště úspěšný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se povedl závěr poločasu

Oba týmy nasbíraly v jarní části stejný počet bodů a oba jistě chtěli také rozšířit své bodové konto. Domácím chyběli dva hráči základní sestavy, Rut s Kudláčkem. Naopak spolupráce Temelína s Olešníkem funguje mnohem lépe, než tomu bylo při posledních podzimních utkáních a na jeho hře je to velmi znát. V 19. minutě poslal hosty do vedení Studnička, kterému míč skočil na hranici šestnáctky tak dobře, že překonal brankáře Šturmu – 0:1. Jankov se ale vzpamatoval a po pěkné akci po straně se míč dostal k Rytířovi, jenž se nemýlil – 1:1. Ve 40. Minutě již ale opět vedli Temelínští, když se prosadil opět Studnička. A ještě do poločasu utekli hosté na dvoubrankový rozdíl. Dlouhý pas podskočil jeden z obránců Jankova a Hrdlička po dobrém zpracování prostřelil z rohu malého vápna brankáře Jankova potřetí – 1:3.   

Temelín si náskok pohlídal

Domácí tak měli do druhého poločasu těžký úkol, totiž vymazat dvoubrankové vedení dobře hrajícího soupeře. Jankov B se tlačil dopředu a snažil se něco vymyslet, bohužel pro ně nebyli hráči Jankova přesní ve finální fázi. Čas utíkal a definitivní razítko na tři body pro svůj tým dal v 80. minutě Vornay, jenž upravil na 4:1 z pohledu hostujícího mužstva. O čtyři minuty později vystřelil na Cihlu Jirkovský a jeho odraženou střelu dorazil do sítě Ježek2:4. Jankov se ještě nadechl k závěrečnému náporu, ale posledního slovo si vzal střelec utkání Studnička, který přeloboval vyběhnuvšího brankáře Šturmu – 2:5. Temelín tak navázal na svoje předchozí utkání, naopak Jankov bude muset zabrat na hřišti vedoucí Nové Vsi. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Tomáš Bürger (hráč Jankova B): Myslím si, že výsledek úplně neodpovídá předvedené hře obou týmů. O tolik horší jsme určitě nebyli, nicméně fotbal se hraje na góly a těch jsme dali méně než soupeř. Dobrý zápas odehrál opět Maxa, za gól bych pochválil Rytíře.




Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , F. Černý [-] , J. Honner [-] - M. Rytíř [-] , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , J. Janeček [-] , R. Hejda [-] - M. Ježek [-] , P. Holba [-]

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , P. Mach [-] , M. Studnička [-] , A. Kotlár [-] , J. Pešek [-] (46. J. Čecháček [-] ) - M. Jaroš [-] , D. Hrdlička [-] , P. Vornay [-] - M. Tressl [-] - L. Valenta [-]

Hráči zápasu: M. Rytíř , O. Maxa - P. Vornay , M. Studnička .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - PAVLÍK František (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.